QNB Finansbank QR Kod İşlemleri

Dilan 06 Şubat 00:54

QNB Finansbank06 Şubat 00:58
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
Mobil bankacılıkta karekod ile para çekemiyorum, saatlerdir hata veriyor. Müşteri hizmetini aradım aktif hale getirdik 48 saat sonra kullanabilirsiniz dedi aradan kaç gün geçti ama yok Mobil bankacılığı sildim tekrar yükledim yine değişen bir şey yok. Çözümünüz nedir? Müşteri temsilcisi ile görüştüm, sorun yok diyor.