QNB Finansbank ParaPuan'lar Da Mağduriyet

01 Haziran

170 TL ParaPuan yüklendi, bakıyorum harcama olarak Pidem ® ile anlaşmalı. Fakat puanları görüntüleyemiyorlar. Sadece Pidem değil geçerli olduğu yerler çok sıkıntılı. Oralarda bile puanlar görüntülenmiyor. Kullanamayacaksam eğer, neden bu ParaPuan'ı yüklediniz ki bana? En azından mağdur olmamak için bir açıklama yaparsanız sevinirim.

01 Haziran 07:15

QNB Finansbank parapuanım var 170 ₺ fakat en basit anlaşmalı olduğu Pidem de bile kullanamıyorum ve mağdur oldum bu ParaPuan hiçbir yer de geçmicekse eğer neden yüklendi ya da bunun farklı kullanma yolları mı var anlamadım yani bu konu ile alakalı bana yardımcı olursanız sevinirim

QNB Finansbank Logo
01 Haziran 08:00

QNB Finansbank Anlaşmalı Mağazalarda ParaPuan Kullanma

06 Temmuz

CardFinans kredi kartımda para puanlarım var ve internette kullanabileceğim anlaşmalı olarak gözüken mağazalara ( Bershka-Gratis vs.) gittiğimde puan kullandıramayız banka anlaşmamız bitti diyorlar. Ben bu para puanları hangi mağazalarda kullanabilirim neden internet sayfanızdan güncel veri yok.

QNB Finansbank Kampanya ParaPuan'ı Kullanamıyorum.

20 Aralık 2022

Kredi kartıma tanımlı kampanya para puanımı kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerinden aldığım yanıt "sadece bankamıza ait pos cihazı kullanan yerlerde puanınızı kullanabilirsiniz " denildi. Öncelikle kampanyaya katılmadan önce böyle bir bilgi verilmiyor. Kredi kartındaki puanları anlaşmalı yerlerle kul...

ParaPuan Yanıltmacası

04 Aralık 2022

QNB kartım ile yaptığım alışverişten kazandığım ParaPuan'ları hiçbir yerde harcayamıyorum. Anlaşmalı olduklarını söyledikleri yere gittiğimizde anlaşma olmadığını söylüyorlar. Kazandığımız puanları harcayamayacaksak neden böyle bir kampanya ile yanıltıyorsunuz.

QNB Finansbank Para Puanlarımı Kullandırtmadı

29 Eylül 2022

Geçtiğimiz aylarda QNB Finansbank'ın sunduğu her faturaya 40 TL kampanyası için 3 faturamı QNB Finansbank'a taşıdım. 120 TL ParaPuan yüklendi. Kullanmak için anlaşmalı olduğu markete gittim, daha öncesinde 50 TL para puanımı da o markette kullanmıştım. Kasada ParaPuan görünmediği söylendi. Hatta kas...

0 Yorum

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır