QNB Finansbank Para İadesi Sorunu

Osman 28 Mart 20:57

QNB Finansbank28 Mart 20:57
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
2021 Ağustos'ta Amazon TR ®'den Jabra ® Elite 65t kulaklık aldım. 2022 Kasım'da kulaklık şarj kutusu bozuldu ve garanti kapsamında servise gönderdim. Servisten tamir yapılamayacağını ilettiler ve satıcıya değişim yapılması gerektiğine dair belge verildi. Bu belge ile kulaklığı Amazon ®'a gönderdim. Onlarda ellerinde aynı üründen olmadığını, para iadesi yapılacağını söylediler ve ürünün stoklara gelince de tekrar alabileceğimi aradaki fiyat farkını iade edeceklerini ilettiler (ürünü aldığım zamanki fiyatı 498.50 TL güncel fiyatı 2000 TL üstü). Satın alma işlemini gerçekleştirdiğim karta henüz para iadesi yapılmadı. Aylardır banka ve Amazon müşteri hizmetlerini aramaktan yoruldum. Banka iade işlemlerinin otomatik olduğunu, provizyon süresinin olmadığını, herhangi bir iade işlemin gerçekleşmediğini ve detaylı incelemeyi Amazonun Dekont göstermesi durumunda yapabileceklerini iletiyor. Amazon inatla sadece para iadesinin yapıldığı ve dekont gösterme gibi işlemlerinin olmadığını söylüyor. Para iadesi yapılsa bile ürünü alamıyorum çünkü ürün aylardır stoklarında yok. Aynı ürünün farklı rengini alamıyorum çünkü fiyat farkı ödemesi sadece aynı renk ürün için geçerliymiş.
3 aydır sorunum çözülmedi. Para iadem edilmedi. Ürünün aynı kalitedeki benzerleri 2500 TL üzerinde ve ucuz olsun diye daha kalitesiz bir ürün de almak istemiyorum (çünkü bu sorunun çözümü bu olmamalı). Ürün aylardır stoklarda olmadığı için farkı iade etme sözleri de bir şey ifade etmiyor. İade dekontu da göndermiyorlar. Bu kadar sorun ve memnuniyetsizlik üzerine de başka herhangi bir çözüm önerisi yapılmıyor.