QNB Finansbank Mobil Bankacılık Şifresi Alamıyorum

24 Mayıs

Bugün CardFinans GO kartımı teslim aldım ama alırken sözleşme imzalamadım kartı verdiler. Direk biraz önce mobil bankacılığa giriş yapamadım sözleşmem eksikmiş öyle bir şey varsa neden verilmedi. Şubeyle uğraşmak istesem kart başvurusunu internet üzerinden yapmazdım herhalde cidden anlam veremiyorum. Bunun çözülmesini istiyorum.

QNB Finansbank Mobil Bankacılık Şifresi Alamıyorum
QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk
QNB Finansbank Logo
24 Mayıs 18:40

QNB Finansbank Eksik Sözleşme Sorunu

1 hafta önce

Trendyol'dan CardFinans kredi kartımı teslim alırken kurye eşliğinde sözleşme imzaladım. ATM'den finans şifre aldım, ama internet bankacılığına girmeye çalışırken eksik sözleşme var diyor ve internet bankacılığına giremiyorum. Buna çözüm bulunmasını istiyorum.

QNB Finansbank Eksik Sözleşme Sorunu

CardFinans Kredi Kartı

1 hafta önce

Trendyol CardFinans kredi kartımı teslim alırken sözleşme imzaladım ama yine de eksik sözleşme var diyor internet bankacılığına giremiyorum. Bankaya gitmemiz gerekiyorsa niye sözleşmeli kart gönderiyorsunuz anlamadım. Bunun çözüm bulunmasını istiyorum.

QNB Finansbank Mobil Bankacılık Sözleşme Hatası

3 hafta önce

CardFinans Trendyol kartımı 04.09.2023 tarihinde Balıkesir altıeylül şubesinden teslim aldım. Teslim alırken 2 farklı kağıda toplam 3 imza attım ve bankacılığa girdiğimde hala sözleşmeniz eksik uyarısı veriyor ve beni bankacılığa atmıyor. Problem çözülmeden kartı kullanmaya başlamak istemiyorum. Çöz...

QNB Finansbank Trendyol Kredi Kartı Mobil Bankacılık Sorunu

4 hafta önce

CardFinans Trendyol kartı aldım elime ulaştı kurye bir süre evrak imzalattı. Ama mobil bankacılık için giriş yapamıyorum sözleşme eksik diyor. Şubeye gidebilsem direkt şubeden başvuru yapardım. Lütfen yardımcı olur musunuz kartı kullanamıyorum.

0 Yorum

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır