QNB Finansbank Kredi Kartının Onaylanıp, Kullanıma Açılmaması!
1.239görüntüleme

1 hafta önce şikayet ettiğimiz hususla ilgili dönüş yapılmadı hala. Limitlerimiz olmasına ve onaylanmasına rağmen KOBİ kredi kartımız açılmadı. Bu kadar işgüzar olunmaz resmen oyalanıyoruz. Ya verin ya vermeyin ama oyalamayın
QNB Finansbank firmasından saha personelleri firmamızı ziyaret etmiş ve KOBİ kredi ® kartları hakkında bilgi vermişlerdi. Banka çalışanları ile görüşüp KOBİ kart başvurusu yapmıştık. 7 Mayıs 2022 tarihli KOBİ kredi kartı başvurumuz, ek hesap limitimiz, kredi limitimiz onaylanıp müşteri numaramıza tanımlanmıştı. Fakat kredi kartımızın kullanıma açılması genel merkez tarafından yapılmamaktadır. 19 gündür bugün yarın deyip oyalanmaktayız. Şube başvuru yaptıklarını genel merkezden cevap beklediğini söyleyip yükü üzerinden atıyor. Müşteri hizmetleri görüşmemizden bizim işlem alanımızda değil diyor. Genel merkezden kimle görüşeceğimizi bilmiyoruz. Bir vurdumduymazlık, bir umursamazlıktır almış başını gidiyor. Puanımız pekiyi göründüğü halde 19 gündür mağduriyet yaşıyoruz. Ya açılacak ya açılmayacak bir şey söyleyin diyoruz hiç kimse bir cevap vermiyor. QNB Finansbank gibi kuruluşun bu denli dengesiz iş yürütmesi, müşterilerini oyalaması, hiç akıl karı değil. Sayelerinde ticaret yaptığımız firmalar nezdinde ödeme sallayan firma konumuna da düştük.