QNB Finansbank Kredi Kartımdaki Paranın İade Edilmemesi

Bize yazın bölümünü en az yarım saat inceledim. Sizin mail adresiniz yok. Size ulaşamıyorum. Mail adresinizi ulaştırın bana size de yazım. Burası sizin sitenizi inceledikten sonra aklıma geldi. Mail adresinizi bekliyorum.
QNB Finansbank müşteri hizmetleri bugün dönüş yaptı. Müşteri hizmetlerinin sorumlu personeli uyardığı söylendi. Ama müşterisinin mağduriyetini anlayacak ya da durumu düzeltecek herhangi bir işlemlerinin olmadığını söyledi. Bu bankayla çalışmak isteyen kişilerin, burada şikayetleri okuyarak banka ile çalışma isteklerini bir daha gözden geçirmelerinde fayda var.
QNB Finansbank kredi kartıma yanlışlıkla 1500.00 TL fazla para yatırdığımı hesap ekstresi geldikten sonra öğrendim. 24 Eylül 2019 tarihinde, QNB Finansbank müşteri hizmetlerini (0850 222 0900) arayarak fazla yatan 1170.00 civarında paramın iade edilmesini talep ettim. Karşımdaki müşteri temsilcisi, başka bir hesaba gönderebileceğini söyledi ve bende enpara.com ® bankacılık sisteminde bulunan hesabıma havale yapılmasını istedim. Havale işlemi için onayı aldılar, aradan 1,5 saat geçmiş olmasına rağmen hesabıma para girişi olmayınca tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer bana kredi kartından yapılan havalenin 2 gün içerisinde geçeceğini bildirdiler. Ertesi gün (25 Eylül 2019) QNB Finansbank Kayseri eski sanayi şubesine giderek hesap açtırdım ve adıma gelen herhangi bir para olup olmadığını sordum. Adıma bir paranın gelmediğini söylediler. 2 gün bekledim (26 Eylül 2019) ve yine hesabıma geçen bir para olmadı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ilk başta herhangi bir para işleminin olmadığını söylediler. Durumu anlattıktan sonra paranın adıma ait gönderileceğini söylediler. QNB Finansbank Kayseri eski sanayi şubesinde hesabımın olduğunu buraya gönderilmesini talep ettim yine 2 gün süreceğini söylediler. Takım lideri ile görüşmek istedikten sonra, takım liderinin parayı adıma bir şubeye gönderebileceğini oradan çekebileceğimi söylemesi üzerine, zaten hesabımın olduğunu oraya gönderilmesini talep ettiğimde, şubenin ticari şube olmasında dolayı gönderilemeyeceğini söyledi.
Bende merkezde bir şubeye gönderilmesini istedim. Bu arada annemin hastalığı sebebi ile para ihtiyacım olduğunu dile getirdim. Müşteri hizmetlerinin beni arayarak dönüş yapmaları 27 Eylül 2019 saat 16:00 civarıydı ve ben hastanedeydim. Hastane ile şube arasındaki mesafe en az yarım saat araba sürüyor. Bu nedenle parayı çekmem neredeyse imkansız hale getirildi. Parayı en erken çekme zamanın 30 Eylül 2019 tarihi oldu. Şahsıma ait olan para, işini tam bilmeyen personelleri tarafından tam olarak 6 gün boyunca iade edilmedi. Bununla birlikte, telefonda uzun süre müşteri hizmetlerini aramamdan dolayı aylık fatura paketimin büyük bölümünü harcamış oldular.
Ayrıca fazlası ile strese girmeme, sinirlenmeme ve moral bozukluğuna sebep oldular. Bunların bir şekilde telefi edilmesini ve sorumlu kişiler hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ederim.