05 Nisan
Aytuğ'un Teşekkür Mesajı
“04 Nisan 2023 Tarihi'indeki Şüpheli işlem bildirimim inceleme sonucunda ve ekstre dönemine yansıtılmadan ve beni mağdur etmeden sorunumu sonuca bağlanmıştır. Değerli müşteri temsilcileri ve de sosyal medya yöneticilerine ve bu itiraz hakkında işlem yapan herkese sonsuz teşekkür ederim. Umarım bir daha kimsenin başına gelmesin böyle durumlar.”

04.04.2023 tarihinde QNB Finansbank kredi kartı şüpheli işlem Akşam 18:11 de QNB Finansbank'tan cep telefonuma Kredi kartımdan c*@google.comıe diye bir yerden 1.357 TL, 349 TL, 2146 TL ve 1946 TL çekildiğine dair mesaj geldi. Hatta iki adette başarısız 2.000 TL lik denemede yapmışlar. Mesajı görür görmez şüpheli işlem bildirimi için QNB Finansbank'tan Müşteri Hizmetlerini aradım ve İşlemin bana ait olmadığını söyledim. Güvenlik nedeniyle kredi kartını ve tüm mobil ve internet ile telefon bankacılığı girişlerinin hepsini iptal etti. 05.04.2023 Sabah 08:59 da Harcama itiraz formunu bana iletilen bankanızın mail adresine ilettim. Bu işlemler yapılırken telefonuma güvenlik kodu ya da 3D Secure sisteminden gönderilmeden nasıl çekim yapılır. Bu güvenlik açığından kaynaklanan mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini bundan dolayı oluşabilecek maddi, manevi zararımı Tüketici Hakları gereği tarafınıza yansıtacağımı bildiririm.

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk
QNB Finansbank Logo
05 Nisan 10:36
05 Nisan 11:40
QNB Finansbank Kredi Kartı Şüpheli İşlem

Telefonuma gelen bu mesajlar ile öğrendim durumu bir anda şok geçirdim peş peşe böyle mesaj gelince.

10 Nisan 11:18

Bu sabah müşteri hizmetlerinden aradılar ekstremden geri çekildiğini bildirdiler işlem tamamen sonuçlandığında tekrar memnuniyetimle ilgili yazacağım. Şu an olumlu ilerliyor konuyla ilgileniyorlar.

10 Nisan 11:28
QNB Finansbank Kredi Kartı Şüpheli İşlem

Allah kimseye yaşatmasın çok acı bir şey herke sanal kart kullansın bence hele ki limitlerin yüksek olduğunu düşünülürse insana şok yaşatıyor yoksa.

23 Mayıs 13:32

QNB Finansbank Ve Enpara Güvenlik Açığı

2 gün önce

27.09.2023 tarihinde kullanmış olduğum cep telefonumdan QNB Finansbank hesabından 27.09.2023 tarihinde 70000 TL lik kredi çekilmiştir. Kredi kartlarımdan bilgim ve rızam dışında 19.000, 43.529.97, 21.08000 TL olarak üç tane kredi harcamaları yapılmıştır. Yine aynı gün Iyzico/dysn.com firmasından 19....

QNB Finansbank Trafik Cezası Ödeme İşlemi Sorunu

20 Ağustos

19.08.2023 tarihi saat 11.00 civarında gün içerisinde gelmiş olan trafik cezamı ödemek için Google üzerinden trafik cezası ödeme yazarak en üstte bulunan siteyi açıp ödeme talebinde bulundum. Site beni gelir idaresi başkanlığına (GİB) yönlendirdi bende ona istinaden Ödeme talebimi gerçekleştirmek iç...

Trendyol CardFinans Başvuru Yaptım İptal Etmek İstiyorum

01 Temmuz

Trendyol CardFinans başvurusu yaptım, iptal etmek istiyorum. Ama sadece T.C. ve cep telefonumu yazdım. Sonra başvurunuz alındı, size haber verilecektir diyor. Ne yapmalıyım, yardım edin. Lütfen iptal edemiyorum. Başvuru süreci başlatıldı diyor, ne yapmam gerekiyor?

4 Yorum

Batuhan

Merhaba aynı durumla karşılaştım ve sorunumu çözmediler nasıl bir yol izlediniz

Aytuğ

Bankadan dilekçe yolladılar doldurdum. Müşteri hizmetlerine ve sosyal medyadan da şikayetlerimi bildirdim ve dönüş yapıp ilgileneceklerini söyleyip süreci başlattılar tabi ilk işlem olduğu gün panikle müşteri hizmetlerini arayıp kartı kapattırdım ve yeni kart çıkardım. Süreç ekstrem kesilmeden çözdü banka ve ekstreme yansımadı sonraki haftalarda da sonuç mesajı geldi. Olumlu şekilde sonuçlandığına dair başka bir işlem yapmadım.

Baturalp

Merhaba acaba sonuç ne oldu benim kartımdan da aynı işlem oldu 1 hafta önce harcama itirazı yaptım ve bugün bankamdan Harcama itirazınız istinaden firmadan alınmak istenen ürünün/hizmetin detayı, tahmini teslimat tarihi varsa sipariş belgesinin mail ekinde tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. İlgili belge doğrultusunda aksiyon alınabilecektir. Bilgilerinize Saygılarımızla QNB Finansbank a. Ş. Takas ve Chargeback diye bir mail geldi evrakları yolladım bende sızın işlem ne oldu nasıl sonuçlandı bilmek isterim

Aytuğ

Ben telefonuma mesajlar düştüğünde hemen bankayı aradım ve müşteri temsilcisine itirazımı yaptım ve bana mail olarak itiraz formu yolladı onu imzalayıp bankaya geri mail attım ve işleme alındı daha sonra işlemi geri çektiler fakat kesin sonuç olarak henüz bir ilerleme yok süreç devam ediyor diye mesaj geldi ama şu an için ekstreme yansıtmadılar mağdur olmadım. Kartımı kapattım yenı kart aldım ve bütün alışveriş kanallarına kapalı olarak tutuyorum. İnşallah kesin sonuç olarak ta aynı şekilde sonuçlanır. Sizin de sorununuzun çözülmesi dileğiyle.

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı