QNB Finansbank Kredi Kartı Sorunumu Çözmüyor!

QNB finans bankasından başvurduğum kredi kartının iptalini istiyorum ben böyle ilgisiz bir banka daha görmedim gönderdikleri kart kayboldu ilgi sıfır bankadan inanılmaz soğudum iptal edin kartı çalıştığınız kurye firmasından aşağı kalır yanınız yok!

Çözüm sunmadılar bu bankayı kimseye tavsiye etmiyorum gönderdikleri kredi kartı kayboldu ilgilenmiyorlar bile inanılmaz derecede kötü bir bankaymış

Kredi kartım elime ulaşmamıştır banka tarafından kesinlikle aranmadım kartım ortalıkta yok ilgisiz bir banka uzak durun!

Kredi kartım hâlâ elime ulaşmadı siz nasıl bir bankasınız gönderdiğiniz karta sahip çıkamıyorsunuz daha Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi

Kredi kartımın iptalini istiyorum elime ulaşmadı siz nasıl bir bankasınız o kart gelse dahi geri göndereceğim siz daha kartımı ulaştıramıyorsunuz ileride ciddi bir şey olsa onu nasıl çözeceksiniz lanet firmasınız
QNB'den kredi kartı çıkarttım 10 günü geçti AGT denilen firma ile çalışmaktalar ilgi alaka sıfır aradığımda aynı şeyleri söylüyorlar çözüm yok gelmezse iptal edeceğim dediğimde siz bilirsiniz diyerek ukala ukala cevap veriyorlar kart başvurusu yaptığıma pişman oldum.