QNB Finansbank Kredi Kartı Limit Kısıtı...

Simay
21 Eylül

QNB Finansbank kredi kartım gecikmeye girmişti. Asgari tutarı ödedim, şubemdeki c*** hanım kredilerde gecikme olduğunu onları kapattıktan sonra ve kredi kartımın tamamını ödedikten sonra kartımın açılacağını söyledi. Devlet memuruyum eş dosttan borç buldum. 160.000 TL kartı tamamını ödedim. Şu anda limit kısıtı bulunmakta diyor ve kartımı kullandırmıyor. Arkadaşlarımdan borç aldım rezil oldum. Bu durumun acilen sonuçlandırılmasını rica ederim.

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk 9 sn
QNB Finansbank Logo
21 Eylül 10:12

QNB Finansbank Kredi Kartı Kısıtlaması

Uğur
1 hafta önce

QNB Finansbank borcunu ödediğim halde üzerinden 7 ila 10 gün olmak üzere kredi kartımdaki kısıtlama hala kaldırılmadı. Tüm borcunu ödediğim halde neden mağdur ediliyoruz bu faiz oranlarına rağmen en kısa sürede açılırsa memnum kalırım buradan yetkililere sesleniyorum.

QNB Finansbank Kredi Kartı Kısıtlaması

Romanovic
1 hafta önce

QNB Finansbank Muğla Ortaca şubesinden kredi kartım var,10 bin lira limitli. 1300 lira borcum kaldı, 4 aydır para yatırıyorum, ödemem gereken tutardan bile fazla. Cebimdeki nakiti veriyorum, kartıma kısıtlama koydular, limiti düşürün diyorum, işlem yapamıyoruz diyorlar, limitini açın diyorum işlem y...

QNB Finansbank Yapılandırma Sonrası, Kullanıma Açılmayan Kredi Kartı

Sergen
2 hafta önce

QNB Finansbank kredi kartım yapılandırmadaydı, yapılandırma bitti müşteri hizmetlerini aradım açılır dedi. Fakat 2 hafta oldu hala kısıtlama kalkmadı. Kredi kartım eğer ki kullanıma açılmayacaksa bunu bilmek beni mutlu eder kısa vakitte aranıp konu ile ilgili bilgi almak isterim

QNB Finansbank Kredi Kartı Limit Kısıtı

Mümün
3 hafta önce

Kredi kartı borcumun tamamını ödedim ancak limiti açılmadı, 0 gözüküyor. Açılır diye elimdeki tüm parayı verip ödedim, yardım bekliyorum zor durumda kaldım. Açılmayacağını bilsem tüm borcu yatırmazdım, destek rica ediyorum, hızlı şekilde hallolacağını umuyorum

QNB Finansbank Kredi Kartımın Tamamını Ödedim Hafta Oldu Kısıtlama

Oğuzhan
4 hafta önce

Merhaba, Kredi kartımın tamamını ödedim. Fakat kısıtlama devam ediyor bir hafta geçti üzerinden. Açılır ve kullanırız diye düşündük. Sadece zamanla açılır gibi saçma bir cevap alıyoruz. İnsanları mağdur etmek ne kadar etik bir banka olarak? Teşekkürler.

0 Yorum

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır