QNB Finansbank Kredi Kartı Kapattırma

Umutcan 16 Mart 13:26

QNB Finansbank16 Mart 13:26
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
QNB Finansbank'tan dün kredi kartı çıkarmıştım ve QNB Finansbank mobil uygulamasına girerken sorun yaşıyorum kimse ilgilenmiyor finans şifre al diyorum bankamızın müşterisi değilsiniz diyor müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda aynı şeyleri söylüyorlar kartınız ön kabul aşamasından geçti ama aktif olarak görünmüyor diyorlar bu kadar şeyle uğraştığım yeter iki günde ne olur yardımcı olun herhangi bir borç harç var ise bunları dahil ödeyip kartımı kapattırmak istiyorum.