QNB Finansbank ile ilgili
  •   Çözüldü

QNB Finansbank İznim Olmadan Para Çekildi

Aslınur
Aslınur 23 Mart 21:05

Yurt dışı Webpos 3D satış ile 32 TL bilgim dışında hesabımdan çekilmiştir. Paramın geri iade edilmesini diliyorum. Bana ne bir bilgi kodu ne de başka bir şey geldi. Maaşım Yattı ve bir süre sonra hesabımdan bu para çekildi iadesini talep ediyorum. Lütfen iadeyi gerçekleştirin

QNB Finansbank Logo
QNB Finansbank23 Mart 21:06

10 Nisan

QNB Finansbank Kredi Kartı Aidatı

Merhaba Benim bir adet QNB Finansbank hesabım var ve bu hesaba ait 3 adet kredi kartım var ama tüm kartlarım tek hesaba bağlı ve limiti 250 TL. Kredi kartlarımın hepsinden ayrı ayrı kart aidatı adı altında para çekilmiş ve hepsinde limitim eksiye düşmüş. 250 TL limiti olan kartın 230 TL aidatı mı ol...

07 Nisan

QNB Finansbank Kredi Çekmediğim Halde Kredi Tahsis Ücretinin Kesilmesi

QNB Finansbank KOBİ nakit kartımda çekilen kredi tahsis ücretinin iadesini istiyorum kredi çekmediğim halde 372 TL para çekilmiştir hesabımdan bunun tarafıma iadesini istiyorum bütün kartlarımı kredi kartlarımı hepsi bugün iptal ettireceğim bu para hesabıma iade edilmezse.

16 Mart

QNB Finansbank İzinsiz Para Çekme

Yurt dışı Webpos 3D satış 850 TL bilgim dışında hesabımdan çekilmiştir. Paramın geri iade edilmesini diliyorum. Bana ne bir bilgi kodu ne de başka bir şey geldi. Maaşım Yattı ve bir süre sonra hesabımdan bu para çekildi iadesini talep ediyorum. Lütfen iadeyi gerçekleştirin

QNB Finansbank İzinsiz Para Çekme