QNB Finansbank Hesabımdan Habersiz Para Çekildi

13 Mayıs

QNB Finansbank'dan Mobil bankacılık'tan haberim olmadan 12/05/2023 tarihinde saat 08:14'de 1.699,99TL param ® 5168**********81 numaralı kartımdan yurt dışı webpos 3D satış tl emi çekti. Lütfen yardımcı olur musunuz? Benim haberim olmadan hesabımdan nasıl para çekiliyor.

05 Temmuz 02:00

QNB Finansbank'dan Mobil bankacılık'tan haberim olmadan 12/05/2023 tarihinde saat 08:14'de 1.699,99TL param ® 5168**********81 numaralı kartımdan yurt dışı webpos 3D satış çekim yapmış. Bunun üstünden 64 gün geçmiş olmasına rağmen bana dönüşte yapılmadı param da iade edilmedi. Artık ilgileninnn

05 Temmuz 01:59

13 Mayıs 19:48

QNB Finansbank'dan Mobil bankacılık'tan haberim olmadan 12/05/2023 tarihinde saat 08:14'de 1.699,99TL param 5168**********81 numaralı kartımdan yurt dışı webpos 3D satış tl emi çekti. Lütfen yardımcı olur musunuz? Benim haberim olmadan hesabımdan nasıl para çekiliyor.

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk 1 sn
QNB Finansbank Logo
13 Mayıs 21:34

QNB Finansbank Para Hesaba Geçmedi

2 hafta önce

Müşteriniz değilim, yurt dışından havale yaptım akrabama fakat para hesabına geçmiyor. Güya açıklama kısmına borç yazmışım ve bu krediyi andırıyormuş. Ben bunu sorun olarak görmüyorum. Sebebini sormak istiyorum ve kimseye ulaşamıyorum. Ne yapmam lazım.

Teşekkür Ederim QNB Finansbank Çok Teşekkürler

16 Ağustos

Sorunumla ilgilenip çözüme kavuşturduğu için QNB Finansbank'a teşekkür ediyorum. Yurt dışı vebpos tarafından iznim olmadan hesabımdan para çekilmişti. Şikayetimi alıp hemen dönüş yapıldı ve sorun kısa sürede çözüldü param iade edildi. Çok sevindim QNB Finansbank çok teşekkür ediyorum

QNB Finansbank Hesabımdan Para Çekildi

27 Temmuz

Merhaba dün akşam bir anda onayım ve haberim olmadan QNB Finansbank hesabımdan 199.99 TL para çekilmiş Yurt dışı Webpos adına çekilmiş. Ne olduğunu bile bilmiyorum onayım ve haberim olmadan nasıl oluyor bu işlem çok merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim yoksa şikayet etmek zorunda kalacağım.

QNB Finansbank Onay Kodu Olmadan Para Çekme

19 Haziran

QNB Finansbank hesabımdan webpos 3D diye yurt dışı menşeli bir firma, hiçbir iznim olmadan ve hiçbir onay kodu göndermeden, 19.06.2023 tarihinde 960 TL hesabımdan para çekmiş. Bu nasıl oluyor? Hiçbir onay kodu gelmeden, bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

QNB Finansbank Webpos Un Habersizce Hesabımdan Para Çekmesi

06 Haziran

QNB Finansbank kartımdan yurt dışı webpos Google ads tarafından 215 TL hiçbir onayım olmadan çekilmiştir. İtiraz ettim ancak 240 güne kadar beklemem gerektiği söylendi. Bu şekilde hesabımı ve paramın güvenliğinden şüpheliyim paramın geri iade edilmesini istiyorum

QNB Finansbank Webpos Un Habersizce Hesabımdan Para Çekmesi

0 Yorum