QNB Finansbank Fahiş Yıllık Kart Aidatı
Esra 30 Ocak 05:23

QNB Finansbank30 Ocak 05:23
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
Yıllardır QNB Finansbank ile çalışıyorum ve bundan gayet memnundum. Babam, kardeşim evdeki herkesin tercihi QNB Finansbank yönündeydi. Bu sene 2023 Ocak ayında kartımdan 252 TL kart aidatı kesilmiş. Bankaya sorduğumda bunun yasal olduğu ve yapılacak bir şey olmadığı söylendi. Ancak ilk kez kart için başvurduğumda bana verilen taahhütler böyle değildi artık kartımı kullanmaktan soğudum ve tabii QNB Finansbank'tan. Kredi kartınızı kullanmak artık cazip değil ne yazık ki. Umuyorum kart aidatı sorunlarına bir çözüm getirirsiniz yoksa bankanızın kartını kullanmak yarardan çok zarar veren bir eylem haline geldi.