Deprem destek listelerine hızlı erişin!
QNB Finansbank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Durduk Yere Mobil Bankacılık Ve Aramaya İşlem Kısıtlaması Konuldu!

Ümit
Ümit 14 Ocak 13:06

Ya ne biçim bir banka bu. 😡 Durduk yere işlem kısıtlaması koymak nedir. Hesabıma para giriş çıkışı oldu sonra kısıtlama geldi beni mağdur ettiniz. Acilen mağduriyetim giderilsin işlerimi halledeyim sizinle çalışmaya son vereceğim.

17 Ocak 16:23

Güvenlik nedeni ile hesap kısıtlaması yapılmış. Hesabıma küçük bir meblağ para giriş çıkışı oldu 10 bin tl civarı ve bunun için kısıtlama konulmuş. Şu an hiçbir şekilde işlem yapamıyorum ve mağdur durumdayım. Böyle bir saçmalık da görmedim. Karşımda muhatap da yok bankaya gittim veya aradım sadece talep oluşturabiliriz başka bir şey yapamayız diyorlar. Talebi de defalarca oluşturdum ama her defasında olumsuz cevap geliyor. Çalmadık çırpmadık ne ile muamele ediyorsunuz ben anlamıyorum 😡Derhal bu sorunun çözülmesini istiyorum.

QNB Finansbank Logo
QNB Finansbank14 Ocak 13:07

Ali
03 Şubat

QNB Banka Parama El Koydu.

03/02/2023 tarihinde ATM'den yatırdığım paraya "Tanımlanamayan Para" diyerek QNB Finansbank tarafından el konuldu. Yıllardır pek çok bankayla çalışıyorum ilk defa böyle saçma bir durumla karşılaştım. Para bana acil lazımdı. Şu an çok mağdur bir durumdayım. Lütfen kısa sürede paramın iade edilmesini ...

• profile
1 Destekçi

1 Yorum

Kübra
Kübra

Sorununuz çözüldü mü şu an aynı sıkıntıyı bizde yasıyoruz