Deprem öncesi İnternet üzerinden yapmış olduğum 3 ay ertelemeli 12 bin tl kredim onaylanmıştı bana verilen tarihte bankaya gidip de kredimi çekemedim çünkü araya deprem girdi bugün bankaya gittim size verilen sürede gelmediğiniz için kredi iptal dendi. Banka çalışanına durumu anlattım depremden dolayı gelemedim bu paraya ihtiyacım var bize biraz daha yardımcı olmanız lazım dedim ama beni müşteri hizmetlerine yönlendirdi müşteri hizmetlerini aradım hiçbir şekilde yardımcı olmayıp bankaya yönlendirdi. Ben mağduriyetimi dile getiriyorum bana kredi kartı reklamı yapıyor dalga geçer gibi. Çalıştığım atölye kapandı hasar gördüğü için, nasıl olsa kredim hazır 3 ay da ödeme yok biraz rahat ederim diye düşündüm ama bir darbe de bankanız vurdu çok sağ olun.
Gelişme :
İzmir'de yaşayan depremzedeyim, depremden önce 3 ay ertelemeli kredim onaylanmıştı ancak deprem olunca canımızın evimizin iş yerimizin derdine düştük kredimi kullanamadım. Bankaya gittim bana zamanında gelmediğiniz için iptal olmuş dendi. Durumu anlattım depremde çalıştığım tekstil atölyem hasar gördü o yüzden gelemedim biraz anlayış göstermeniz lazım dedim ama nafile daha önceden de şikayet kaydı oluşturdum kaç gün oldu insan yerine koyup aramıyorlar bile yazıklar olsun ya vicdan yok mu sizde?
- - Görüntüleme
- 0Destekçi