QNB Finansbank Borç Yapılandırma Hakkında

Zeynep 01 Mart 12:26

QNB Finansbank01 Mart 12:34
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
QNB Finansbank borcum var ve takipte düştü son ödediğim zamandan sonra işte ayrıldım ve yeni işe başladım maaş tarihime çok var daha kaç kere arandım banka tarafından konuştum dediğim tarihte ödeyemedim borcunun yapılandırması hakkında yardımlarınızı arz ederim.
QNB Finansbank bank tarafından icraya verildim ama böyle bir şey görmedim 2 avukat tarafından ilk Burcu ekşioğlu dün tarafıma ulaştı bugün ise avukat burcu kırçıl tarafından mesaj aldım ve annemede bu mesaj gidiyor icra mesajı avukat icra mesajı gelinip aranıyorum böyle bir saçmalık görmedim borç ödemede yapılandırmada hiçbir yardımları yok direk tehdit eder gibi salı günü mesaj geliyor arıyorum cuma günü son ödemeniz lazım bir 15 gün önceden neden böyle mesaj atmadınız tarafıma ulaşılmadı zaten bir insan icraya düşüyorsa ödeyemediği içindir saçma sapan gereksiz şekilde asistanların konuşuyor konu hakkında dönüşleriniz bekliyorum hangi avukatı ciddiye alacağımı?
QNB Finansbank bank Kart borcum için sürekli aranıyorum takibe düştü diye taksitlendirmek istediğimde hayır deniyor tam ödemeye gelince 3 gün duruyor takip bu zor günlerinde işsiz kalmışım yeni işe başladım borçlandırma deyince hemen müşteri hizmetleri ilgisiz konuşuyor borç taksitlendirme hakkında yardımlarınızı arz ediyorum.