Deprem destek listelerine hızlı erişin!
QNB Finansbank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

QNB Finansbank Bilgim Dışında Vadeli Hesabım Bozulmuş 120 Gr Altın Zararım Var Ödensin

Cemal
Cemal 06 Ekim 2022 10:49

Şikayet edilen: QNB Finansbank ‘ Zafer sanayi şubesi şikayet konusu: Cumhurbaşkanımızın açıklamaları üzerin QNB Finansbank'ın Zafer sanayi şubesindeki 1500 gram altını 01.04.2022 tarihin kur korunalı altı ay vadeli hesap açtırdım. 22 ve 23 2022 Ağustos günlerinde sabah mesai saatlerinde QNB Finansbank Zafer sanayi şubesine bazı işlemler için üst üste iki gün bizzat gittim.

Ağustos ayının hangi günü başladığını tam olarak bilemediğim mesajlar telefonuma QNB Finansbank'tan gelmeye başladı. Tahminen 2 Eylülden dört gün önce bankadaki vadeli hesabımın vadesinin bitimine 4 gün kaldı, 3,2ve 1 gün kaldı diye telefonumu bankanın simgesinden bilgiler geldi. Buna binaen bankanın Zafer sanayi şubesine 2 Eylül günü gittim. Yeni atanmış olan müdürle tanıştıktan sonra vadeli hesap işine baktığımızda 24 Ağustosta mobil telefondan vadeli hesabım kapatılıp günlük hesaba aktarıldığını gördük. Telefona baktığımızda 22 ve 23 Ağustosta Zafer sanayi şubesinden kendim tarafından yaptırdığım işlemler de, görünüyordu.

2 Eylülden itibaren bu işlemi kendimin yapmadığını ve nasıl yapıldığından da haberim olmadığını, telefonu kimseye vermediğimi müşteri temsilcileriyle sayısız görüşmeler yaptım. Bu konuda şubenin ne yaptığını bilmeme imkanım yok. Telefonla banka temsilcisinin verdiği cevap şu sen hesabın iptalini istemişsin, bankadan sana zarar edersin denmiş, ben de bütün haklarımdan vaz geçtiğimi söylemişim. 01.04.2022 kurdan paramı günlük hesaba aktarmışlar. O yapılan işlemi kabul etmediğim için para yaptıkları yerde duruyor. 22 ve 23 Ağustosta şubede aklıma gelmeyen vadeli hesabı kapattırıp da günlük hesaba aktarmak nedense aklıma 24 Ağustos günü telefonla mobilden bu işlemleri yapmışım. Buna kargalar bile güler. Ben kesin iddia ediyorum. 24 ağustosta böyle bir işlemi telefonumdan dahil hiçbir yerden şahsım yapmadı. Zaten telefonunda 24 Ağustosla ilgili Bankayla ne ben telefon etmişim, yapılan telefon kayıtlarda bulunmaktadır. Duygudaşlık filanda yapmıyorlar. ‘2 Eylülden itibaren yaşadığın manevi eziyeti kendim biliyorum. Banka tarafından mağduriyetimin giderilmesi için bugüne kadar bir gayret gösterilmedi.

Beni mağdur eden QNB Finansbank karşı, 01/04 /2022 tarihinde yatırdığım hesabımın 29 Ekimde vadesinin dolmasına kadar normal devam etmesi. Veya o tarihteki 1500 gram altınımın iade edilmesi. Bu yapılan yanlışın ve mağduriyetimin giderilmesi için yardım talep ediyor, gerekenin yapılmasını bilgilerinize arz ediyorum.

07 Ekim 2022 13:42

QNB Finansbank genel merkezi tekrar hatırlatmayı lüzumlu gördüm. Kur korumalı 1500 gram altının vadesinden önce bilgim dışında bozulup 120 gram altının banka tarafından zarara uğratılmam, Kanuni olsa bile, vicdanı olarak doğru ve helal değildir. Tekrar banka yetkililerini gözden geçirmeye davet ve telafi edilmesini istirham ediyorum. Cemal çalışkan

07 Ekim 2022 09:34

Konya Zafer sanayı şubesi QNB finans banka altın korumalı altı aylık yatırdığım 1500gram altın, beşinci ayın bitiminde bilgim dışında vadesi bozulmuş, şu anda kazanç değil, ana altından 120 gram eksik. 120 gram altının telafi edilmesini bankadan istiyorum. Cemal çalışkan

QNB Finansbank Logo
QNB Finansbank06 Ekim 2022 11:00

3 gün önce

QNB Finansbank Vaat Edilen Limiti Vermedi

QNB Finansbank'a ait kredi kartımın limiti 100.000,00 TL. Yaklaşık 15 gün önce tarafıma mesaj gönderilerek, periyodik limit arttırım kapsamında 24.03.2023 tarihinde kredi kartımın limitinin 200.000,00 TL olarak güncellenebileceği belirtilmişti. Ancak belirtilen tarihe kadar, mevcut şartlarımda herha...

• profile
1 Destekçi
2 hafta önce

QNB Finansbank Google*ads İzinsiz Para Çekilmesi!

Google*ads, ilgim alakam yok, bugün bu firma üzerinden QNB Finansbank kartımla iki sefer, 400+900 TL'lik alışveriş yapıldığı mesajı geldi. İznim dahilinde olmayan bu alışverişin derhal iptalini ve borcun yansımamasını talep ediyorum. Banka bilgilerimiz neden veriliyor, insanlara bu mağduriyet neden ...

Oya
27 Şubat

QNB Finansbank Periyodik Limit Artışı

QNB Finansbank periyodik limit artışı adı altında mesaj gönderip insanları mağdur ediyor bende yaşadım bu durumu bekledim limit artışım olacak diye ve olmadı hemen çözüm bulamasını rica ediyorum insanları böyle mağdur duruma düşüremezsiniz lütfen yardımcı olun

QNB Finansbank Periyodik Limit Artışı
  • profile
1 Destekçi
10 Ocak

QNB Finansbank Kart Limitimle İlgili Sıkıntı Yaşıyorum

QNB Finansbank kartımı kapatmıyor müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşılamıyor limitlerimi mesajla artıyorlar muhatap bulamıyorum. Kartımı kapattırmıştım ama sürekli mesaj geliyor limitiniz arttırılmıştır şeklinde arıyorum kartınız yok diyor müşteri hizmetlerine hat sürekli düşüyor.

10 Ocak

QNB Finansbank Kredi Kartı İle İlgili Yaşadığımız Sıkıntı

QNB Finansbank kredi kartı ile 23 Aralık 2022 tarihinde uçak bileti aldım bana gelen mesajda 18.649 liralık harcamanız için şifre gönderdiler ve ben biletimi aldım. Kartımın hesap ekstresinde benden kesilen tutar 19.589 lira bankaya aradım itiraz ettim ama sonucu en az 45 günde sonuçlanırmış.