QNB Finansbank Bilgim Dışında İşlem

11 Mayıs

11/05/2023 tarihinde saat 15:21'de QNB Finansbank mobil bankacılık uygulamasından habersiz bir şekilde 5168**********96 numaralı kartımdan 431,93 TL ve 857,00 TL tutarında yurt dışı webpos 3D satış işlemi gerçekleştirildi. Kambiyo ücreti olarak 0,00 TL alındı. Bu işlemi yapmadığım için paramın geri iade edilmesini talep ediyorum.

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk
QNB Finansbank Logo
11 Mayıs 16:27

QNB Finansbank Habersiz Para Çekimi

07 Şubat

Yurt dışı Webpos 3D satış 89. 99 TL bilgim dışında hesabımdan çekilmiştir. Paramın geri iade edilmesini diliyorum. Bana ne bir bilgi kodu ne de başka bir şey geldi. Maaşım Yattı ve bir süre sonra hesabımdan bu para çekildi iadesini talep ediyorum. Lütfen iadeyi gerçekleştirin

QNB Finansbank Habersiz Para Çekimi

QNB Finansbank Yurt Dışı Webpos Kesintisi

06 Aralık 2022

Hesabımda 50 TL bırakıyorum 15 TL sini yurt dışı webpos kesiyor 100 TL bırakıyorum 30 TL kesiyor benim herhangi bir işlemim olmuyor. Bu paralar benden niye kesiyor benim tek kartım var QNB Finansbank ta başka hesabım yok arıyorum kartımı ve mobil bankacılık gi 15 günlük kapatıyorlar. Ben nasıl işlem...

QNB Finansbank Yurt Dışı Webpos Kesintisi

QNB Finansbank Maaş Hesabından Para Çekemiyorum

1 hafta önce

QNB Finansbank ATM'sinden para çekimi gerçekleştiremiyorum maaşından fazlasını çekemezsin uyarısını veriyor nasıl alacağım paramı? Diğer ATM'lerden para çekmeyi denedim banka onaylamadı, çekemedim. Ne yani en son yatan tutar aynı değil diye eski paramı çekmeyecek miyim?

QNB Finansbank Hesaba Aktarma Gerçekleşmemesi

2 hafta önce

E devletten hesabıma Türkiye aile destek parası hesabıma aktarma yaptım ama geçmedi daha önceden talimat verilmiş dendi ama PTT hesabıma geçmiş diye görünüyor. Benim QNB Finansbank hesabımda hiçbir şey yok aynı IBAN gözüküyor ama geçmemiş lütfen yardımcı olunuz

QNB Finansbank Ek Hesap Kullanımı

2 hafta önce

QNB Finansbank'tan ATM üzerinden 750 TL 6 para çekme işlemi gerçekleştirdim. Fakat ekstra olarak henüz daha ilk taksit tutarını bile ödemeden hesabımda bulunan 750 TL'ye bloke koymak hangi akla mantığa sığar? Piyasada bulunan bir çok banka ile çalıştım. Kredi kartı, kredi, ek hesap, Artı Para aklını...

0 Yorum

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır