QNB Finansbank Benden Habersiz Yapılan İşlemlerin İptali?

22/3/23 Günü onb QNB Finansbank 0850-2220900 telefonu aranarak, yapılan tüm işlemlerin iptali istendi. Kredi kartı, otomatik ödeme talimatının iptal olunduğu, ek hesap ile işlemin iptal edilebilmesi için Banka şubesine gitmem söylendi. Batman'DA onb QNB Finansbank' ın bulunduğu bina Depremde ağır hasar aldığından bankacılık hizmetleri kapatılmıştır. Ek hesap vs. Tüm onb QNB Finansbank tarafından benden izinsiz, habersiz açılan işlemlerin derhal iptali gerekir. Gereğini önemle arz ederim.

Bugün PTT kargodan SMS aldım ve arandım. PTT kargodan 0533-5142262 telefon numarasından arandım, QNB Finansbank'tan gönderiniz var nasıl teslim edelim evde değilsiniz. Ben finans banktan herhangi bir gönderi beklemiyorum aynen iade edin dedim, görüşmeyi sonlandırdım. Vallahi QNB Finansbank rahatsız etmekte kararlı, BDDK' yı göreve çağırıyorum. Zorla insanı müşteri yapamazsınız, yeter yahu bu nedir böyle.
Batman' da ikamet etmekteyim, Kamuda görev yapmaktayım. Banka tarafından bilgim dışında haberim olmadan kredi kartı, ek hesap, otomatik banka ödeme talimatı işlemleri ile ilgili SMS ile bana bilgi verilmiştir. Benden habersiz yapılan bu işlemlerin ivedilikle iptali gerekir. Anılan bankanın dikkatinin çekilmesi zaruret arz etmektedir. Dir. Gereğini saygılarımla arz ve istirham ederim. 22/03/2023