QNB Finansbank Banka Bilgi Güvenliği Eksiği

Bugün şikayetime istinaden beni aradılar çağrı merkezindeki arkadaşlar. Bana yaptıkları açıklama daha da kötü. Sizin bilgilerinizi çekmemiş sadece telefonuyla uğraşırken bir şey çekmiş diye açıklama yapılıyor. 1. Benimle görüşmedeyken müşteri temsilcisi neden telefonla uğraşıyor. 2. Bu konuyla alakalı çalışanı yaptırımınız ne diye sorduğumda ise gerekli işlemler yapıldı ama sizinle paylaşamıyoruz diye belirttiler. 3. Bana yaptıkları açıklama özürlerinden de beter sonuçta bir bankacılık firması ve ben bu saatten sonra bilgilerimin güvenli bir şekilde tutulduğuna inanmıyorum eğer çalışanlar Home office olarak da çalışıyorsa bununla alakalı önlemleri almaları gerekiyor bu yüzden gerekli yasal süreci başlatacağım
Bugün bankacılık işlemi ile ilgili yaşadığım ve şoka uğradığım bir olay. QNB Finansbank müşteri hizmetlerinden kart son kullanım süresi dolduğu için yeni kart gönderildiğine dair SMS bilgisi geldi sonrasında bununla alakalı görüşmek için çağrı merkezini aradım ilk görüşmede görüştüğüm B** isimli müşteri temsilcisi ile görüşürken adres teyidi yaptığımız aşamada bir şeyin fotoğrafını çektiğini duydum çağrı esnasında neyin fotoğrafını çektiniz diye sorduğumda bir şeyin fotoğrafını çekmedim dedi sonrasında hayır çektiniz duydum fotoğraf çekme sesi geldi dediğimde biraz tedirgin olarak cevap verdiği için hemen farklı bir yetkiliye aktarmasını istedim farklı bir yetkili B** beyle görüşme sağladım daha sonrasında bilgin hanımla tekrar görüşerek şikayet kaydı oluşturdum. Bir bankacılık firmasıyla nasıl böyle bir durumla karşı karşıya kaldım inanın bilmiyorum bu durumun bence hiçbir açıklaması olamaz görüşmelerin görüntülü bir şekilde kayıt altında olduğunu söylediler zaten çağrı esnasında bir şeyin fotoğrafını çektiğini onlarda duyacaklar nasıl bir açıklama yapacaklar çok merak ediyorum Tüketici Hakem Heyeti ®'ne başvuru yapacağım 2-5 iş günü İçerisinde dönüş yapacaklarını söylediler şu anda dönüşü bekliyorum tarafıma dönüş olsa da olmasa da gerekli yasal süreci başlatacağım benim için kabul edilir bir durum değil bankalara da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz.