QNB Finansbank Avukat Ve Banka Mağduriyeti

Çiğdem 06 Ocak 09:02

QNB Finansbank06 Ocak 09:03
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
En çok da avukat m***a**** şikayetçiyim! X bir hastaneye açtığım davayı eksik açmasından dolayı kaybettiğim davada borçlu olarak ödemem gereken miktarı m***** bey'le konuştuktan sonra onların talep etmesi durumunda bize tebligat ile bildireceklerini söyledi! Tebligat vekilim a*** bey olduğu için ona gönderilmiş benim ise hesaplarım bloke edildikten sonra haberim oldu! A**** bey'in söylediği şey ise bana 9 gün önce tebligat gelmiş ama gözden kaçırmışım oldu! Ne bir özür dilemek ne doğru düzgün sorunu çözmek için yardımcı olmak hiçbir şey yok defalarca sormama rağmen ancak bilgilendirme yapıyor, sözde ilgileniyormuş gibi görünüyor! İşini takip etmeyen ilgisiz alakasız bir avukat! Baro ya yolum düşerse oraya da şikayette bulanacağım! Şu anda tüm hesaplarımda bloke var! Bankalara tek tek blokenin kaldırılması için yazı gönderildi ancak henüz kaldırılan bir şey yok! Benim kızdığım şey bloke koymaya gelince anında koyabiliyorsan resmi bir evrak geliyor bloke kaldırılsın sorun çözüldü deniyor ama bankaların keyfi gelmeden blokeyi kaldırmıyorlar! Acil olarak blokelerin kaldırılmasını istiyorum.
QNB Finansbank, Türk Ekonomi Bankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası! Hepsinden şikayetçiyim! En çok da Avukat Muzaffer Aytekin'den şikayetçiyim! X Bir hastaneye açtığım davayı eksik açmasından dolayı kaybettiğim davada borçlu olarak ödemem gereken miktarı Muzaffer Bey'le konuştuktan sonra onların talep etmesi durumunda bize tebligat ile bildireceklerini söyledi! Tebligat vekilim Aytekin Bey olduğu için ona gönderilmiş benim ise hesaplarım bloke edildikten sonra haberim oldu! Aytekin Bey'in söylediği şey ise bana 9 gün önce tebligat gelmiş ama gözden kaçırmışım oldu! Ne bir özür dilemek ne doğru düzgün sorunu çözmek için yardımcı olmak hiçbir şey yok defalarca sormama rağmen ancak bilgilendirme yapıyor, sözde ilgileniyormuş gibi görünüyor! İşini takip etmeyen ilgisiz alakasız bir avukat! Baro ya yolum düşerse oraya da şikayette bulanacağım! Şu anda tüm hesaplarımda bloke var! Bankalara tek tek blokenin kaldırılması için yazı gönderildi ancak henüz kaldırılan bir şey yok! Benim kızdığım şey bloke koymaya gelince anında koyabiliyorsan resmi bir evrak geliyor bloke kaldırılsın sorun çözüldü deniyor ama bankaların keyfi gelmeden blokeyi kaldırmıyorlar! Acil olarak Blokelerin kaldırılmasını istiyorum!