QNB Finansbank ATM Euromu Vermedi

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Değerli Müşterimiz, Talebiniz hakkında detaylı inceleme yapılabilmesi için bilgilerinizine ulaşılamamıştır. Konu hakkında tarafınız aranmış, ancak iletişim kurulamamıştır. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
QNB Finansbank ATM'sinden yurt dışı kartımla para çekmek istedim 10 euro komisyonla birlikte 410 euro ATM'den çıkmadı makbuzda vermedi para sayma sesinden sonra kartımı bana verdi ve para çıkmadı müşteri hizmetlerini aradığımda bir sonuç alamadım. Muğla fethiyenin şubesini aradığımda yabancı olduğum için telefon suratıma kapatıldı. 2. Kez aradım ilk açan arkadaş yanlış bilgi vermiş kendi bankanızı arayın dediler aradım bizlik bir şey yok ATM'si bozukmuş polise gidin paranıza el koymuş banka dediler. Benim param ® nerede? ATM bozuk ise bir uyarı euro yok ise bir uyarı çıkması gerekiyor bu nasıl bir hizmet? Bu nasıl bir banka? Kameradan görebilirler elime para geçmedi. Böyle bir mağduriyet daha önce hiçbir bankada yaşamadınız finans bankası benim param nerede neden bana yardımcı olmuyorsunuz?