10.03.2023 tarihinde yapmış olduğum erken ödemenin iptali için, QNB Mobil üzerinden müşteri temsilcisi ile görüştüm. "Aynı gün içerisinde sadece şubeden işlem yapılacağını" söyledi. Ankara Batıkent şubesine gittim bundan sonra, ancak sistemlerinde iptal seçeneği gözükmediği için çağrı merkezini aramam gerektiğini söyledi. Çağrı merkezini aradım kendilerinin ekranın gözükmediği için, yetkili birime aktardı, yetkili birim de buraya kayıp çalıntı bölümünden geldiğimi o yüzden işlem yapamayacağını söyledi, halbuki bankacılık işlemlerinden gelmiştim. Sonrasında kredi bölümünden bağlanmamı istedi ancak çağrı yaptığımda kredi işlemleri diye bir bölümü bulamadım. Çözüm üretmek yerine oradan oraya gönderiyorlar.
Değerli Müşterimiz,
İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir.
Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz.
- 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00)
- https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu
- Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü
- 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı
Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
QNB Finansbank
En son daha yetkili bir birime aktardı çağrı merkezi onlar da böyle bir yetkilerinin olmadığı sadece şubeden halledileceğini şubeden de halledilemiyorsa bunun mümkün olmayacağını söylediler. Eğer baştan bunun mümkün olmadığı söylenseydi ben de uğraşmamış olurdum.
QNB Finansbank kredi kartımla 4 temmuzda 2700 TL'lik bir alışveriş yaptım ve mobil bankacılık üzerinden taksitlendirdim daha borç ödeme günü gelmeden 7 temmuzda tek çekim olarak ödemek için taksit iptalini istedim mobil bankacılık üzerinden online olarak görüştüğüm müşteri temsilcisi O***bey 74,92 l...
QNB Finansbank Kredi kartımla Almanya'dan telefon aldım. Kur 21.30 ken 22.75ten çekilmiş. Tax-Free ise ne hikmetse 21.04 den yatmış. Mağduriyetimin giderilmesini beklerken kaç gündür müşteri temsilcisini arıyorum Müşteri temsilcileri bekletip telefonu yüzüme kapatıyorlar.
15.02.2023 tarihinde Yapı Kredi Bankasından %1,36 faizle 70.000₺'lik taksitli nakit avans çekimi yaptım ve 8 gün sonra 23.02.2023 tarihinde Erken Kapama olarak toplam 70.313₺ ödedim. Aynı gün (23.02.2023) QNB Finansbank'tan 42.700₺'lik Taksitli Nakit Avans çekecektim, Müşteri temsilcisi %1,36 faizle...
Yaklaşık 15 gün önce kredi kartı limitimle alakalı düzenli limit artırımından dolayı şubat 20 2023 'de limit artışının olacağıyla ilgili mesaj geldi ve ben bu mesajın üstüne müşteri temsilcisi ile görüşüp erken tarihte limit güncellemesinin yapılıp yapılamayacağını sordum verilen tarihte otomatik ol...