QNB Finansbank Acil Limit Durumu
Kadir 30 Kasım 2022 03:29

QNB Finansbank30 Kasım 2022 10:52
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
Kredi kartımın son 4 rakamı 4772 ile biten kartımın acil limitimin hastane otomatik ödeme dışında alışveriş de nakitte kullanmak istiyorum gereğinin yapılmasını rica ederim aksi halde acil limitin bana yararı yok ilginiz için teşekkür çevrilen arkadaşlarım var. Aynı zamanda yapmış olduğum özel Diş sağlığı harcamamda işlemim red gelmiştir. Pos cihazlarının sağlık sektörüne bağlı olmasına rağmen bana gelen mesaj ekte yer almaktadır.