QNB Finansbank 18 Yaş Altı Finans Şifre Sorunu

29 Mayıs

18 yaş altı olduğum için finans şifre alamıyorum bundan dolayı internet bankacılığını kullanamıyorum ama başka bankalarda 18 yaş altı internet bankacılığı kullanabiliyor. Bankalar arasındaki bu fark neden. QNB'de neden böyle bir uygulama var. Acilen çözülmesini bekliyorum.

QNB Finansbank Logo
29 Mayıs 05:00

QNB Finansbank 18 Yaş Altı

11 Temmuz

Öncelikle QNB Finansbank kartım var ama hesabımda ne olup bittiğini görmek için uygulamaya giremiyorum. 18 yaş altı olduğum için finans şifresi almak istiyorum ama 18 yaş altıyım diye uygulama vermiyor. Şifre alabilmem için destek ekibinden yardım talep ediyorum.

18 Yaş Altı QNB Finansbank

23 Nisan