You can visit
to view global content, read reviews, and file complaints.
QNB Finansbank
Marka Profili
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
QNB Finansbank Çekiliş
Şikayet5
QNB Finansbank İPhone 13 Çekilişi Sonucunda Mart Ayınca Sürekli Girmeme Çıkmaması
QNB Finansbank iPhone 13 çekilişine Mart ayında her gün mobil bankacılığından giriş yapmış bulunmaktayım ama çekilişte ismim dahir yok buna bir çözüm bulabilir misiniz. Bizde sizin müşteriniz olarak iPhone 13 için hak kazandığımı düşünüyorum. Lütfen bu konu hakkında sizden rica ediyorum. Arz ederim
QNB Finansbank iPhone Kampanyası Gerçek Değil
Çekilişe katılma hakkı verilmiyor telefon ile bilgi alamıyoruz kampanya sahte teknik destek yok. Finansbank çekilişi tamamen yanıltmaca kampanya bitmek üzere fakat kimse başvuramıyor. Gerçek değil ya da gerçekse neden giremiyoruz?
Qnb Finansbank Hesabımdan Çekilen Fazla Tutar
Geçtiğimiz 1 ay içerisinde Finansbank hesabımdan toplamda 930,05 TL para çekmiştir. Ekli dosyada detaylar bulunabilir. Paraların çekiliş nedenlerinden bazıları aşağıda özetlenmiştir. Kredi limit tahsis ücreti (kredi kullanmadım), hesap işletim ücreti, BSMV. Hesabımdan çekilen paranın tarafıma iade e...
QNB Finansbank Cep Telefonu Çekiliş Kampanyası Ayrımcılığı!
QNB Finansbank maaş müşterisiyim aynı fabrikada çalıştığım diğer arkadaşların QNB Finansbank cep şubesindeki cep telefonu çekiliş kampanyası onlarda var ama bende yok ayrımcılık mı yapıyor QNB Finansbank? Çekiliş bizde neden yok buna bir çözüm bulun lütfen. Çünkü ben de diğer arkadaşlar gibi onlar d...
QNB Finansbank Kampanya Geç Bildiriliyor!
1 - 31 Ekim cep şubesine giriş yaparak Samsung s9 çekilişine katılmak için yapılan kampanya bilgisi internet cep şube bildirimler kısmına 9 Ekim'de eklenmiş. 8 gün giriş yapmayıp çekiliş hakkını kaybediyoruz. Kampanya başlamadan önce neden bilgi verilmiyor?