Pürsu Depozito İadesinin Yapılmaması

Genel merkezden dün arandım. Gün içinde damacanaların alınacağı söylendi. 2. Gün oldu hala gelen yok. Uzak durulmasını tavsiye ederim. Özellikle de Etimesgut bayiinden.

Sorunum halledildi teşekkür ediyorum
Sorunum halledildi teşekkür ediyorum
Pürsu damacanasını değiştirmeyip aroma damacanasına 142 TL almak nedir nasıl bir zihniye biz pür su siparişi verdik. Depozito ücreti vermek zorunda mıyız damacanayı beğenmeyip almadı yerine 142 TL'ye aroma suyu getiriyor. Ayrıca nezaket desen hiç yok. Damacana verip dolusunu almak istedik. Nedir bu ...
İnternet sitelerinde 19 litre damacana su fiyatı 32 TL iken bayiileri 45TL'ye su sattılar. Getiren kişiye bu su geçen hafta 32 Tl idi ne zaman 45 TL oldu öyle şey mi olur deyince de zam geldi cevabını verdi. Müşteri hizmetlerini arayınca da sitedeki fiyatın tavsiye edilen satış Fiat'ı olduğunu, bayi...
Pürsu marka damacana içerisinden bilinmeyen cisimler dolaşıyor. Sağlık kolay muhafaza edilmiyor. Nasıl olur da kalite kontrolden geçen bir üründe bu denli dikkatsizlik olabilir. Konunun çok elzem olduğunu umarım anlar ve gerekli hassasiyeti gösterirsiniz.
Damacana sipariş farklı bir bir markadan değişim yapmıyor rakip firmaları zarar ettirmek istemiyorlar herhalde ilginç bir firma nasıl müşteri çekecek bilmiyorum yeni baştan damacana almak zorundasınız diyorlar müşteri hizmetleri biz değil bayi karar verir diyor bayi firmadan daha yetkili olmuş
Pürsu uygulaması üzerinden damacana su siparişi verdim. Mevcutta başka bir marka ile çalışmaktaydım suyu getiren arkadaş bendeki damacanayı almayıp kendi damacanalarını bıraktı benden 80 TL depozito ücreti aldı. Ancak suyu kullandığımda beğenmedim ve çağrı merkezini aradım ürünlerinden memnun kalmad...
Pürsu Etimesgut bayiinden ayrılmak için damacanalarını almalarını ve depozitosunun iade edilmesini talep ettik. Ancak Pürsu Etimesgut bayiisi son derece kaba ve nezaketten uzak şekilde depozitonun iadesi için ancak o bölgeye sipariş geldiğinde gelebileceklerini, gün verebilmelerinin mümkün olmadığını ifade ettiler.
Bayinin bu aymazlığı karşısında genel merkez ile görüşüp durumu ifade ettik. Bu defa genel merkeze şikayet etmemiz gerekçesi ile damacanaları asla almayacağını nereye satarsak satmamız gerektiğini aynı çirkin tavırla tarafıma ifade etti. Mağduriyetimin tarafımı başka bir bayiye yönlendirilmeksizin Pürsu Etimesgut bayii tarafından giderilmesi rica ediyorum.
Lütfen beni başka bir bayiye yönlendirerek bu bayinin layüselliğini yanına bırakmayınız. Bu bayii tarafından iademin yapılmaması halinde şikayetimi kaldırmayacağımı ve 3 kuruş demeyip her türlü yasal yola da başvuracağımı bilmenizi isterim.