Erhan sonuçtan memnun

Erhan
21 Haziran 2024 23:05

06.11.2023 tarihinde Pumanın sitesinden kıl indirimi diye Puma Roma ayakkabı aldım. Bahar gelmesiyle sadece 2 ay giydiğim ayakkabının derisinde çatlamalar topuğunda açılma meydana geldi. Pumaya mail attığımda başka bir mail adresine yönlendirildim. Fatura istiyorlar. Henüz faturasını bulamadım. Bulamazsam ayakkabı elimde kalacak. Ayakkabıdaki deformasyon resimlerini ekledim. Bu ayakkabıyla aynı anda başka bir ayakkabı almıştım onu da 10 gün içinde iade etmiştim çünkü file kısmında ip hatası vardı giymeden yolladım. Bu ayakkabının böyle olacağını bilsem ikisini birden yollardım. Bir daha Puma ürünü almam indirimli Puma ürününün yanından geçmem kesin hatalı bu ürünler. Gidip pazardan markasız spor ayakkabı alsam o da 2 ay gider belki daha fazla kullanırdım.

24 Haziran 2024 10:08 (Şikayetten 2 gün sonra)
25 Haziran 2024 11:21
Erhan
27 Temmuz 2024 23:02

Arkadaşlar Puma ayakkabıyı inceledi ve sonuç olarak üretimden hatalı sorun bulunamadığı bilgisi verildi. Kocaman Puma 2 aylık ayakkabı için hata göremediğini yazdı. Gerçi böyle cevap vermeleri klasik mecbur prosedürü yerine getirdim. Şimdi komik olan bu markanın hatalı sattığı ayakkabıyı Tüketici Hakem Heyeti'ne bildireceğim. Onlar nasıl olsa bunların hakkından geliyor. Pazar malları bunların ayakkabısından

Muhammet
17 Mayıs 2024 16:15
Duran sonuçtan hiç memnun değil

Duran
06 Nisan 11:18
Puma Ayakkabılarında Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Puma Ayakkabılarında Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Özgün
07 Kasım 2024 16:23
Puma Ayakkabıda Kalitesiz Yapıştırma Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
30 Ekim 2024 13:54
puma-ayakkabida-yirtik-ve-iletisim-sorunu-2.pdf
puma-ayakkabida-yirtik-ve-iletisim-sorunu-1.pdf
Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Ridvan
05 Eylül 2024 23:15