Redmi Note 10 Pro'da PUBG'de Mikrofon Açıkken Ses Sorunu

07 Mayıs

Selamün aleyküm, ben Redmi ® Note 10 Pro telefonumu yeni aldım. Kulaklığım Bluetooth olduğu için PUBG oynarken hiçbir sorun yok, güzelce oynayabiliyorum. Fakat oyunda mikrofon açtığım zaman oyundaki ses telefondan çıkmaya başlıyor. Çözümünü çok araştırdım, fakat bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Aynı sorun bende de var kral çözüm buldun mu?

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

PUBG (Pubgmobile.com) Araplar'ın Ve Afganların Sunucusuyla İlgili Sorun

1 hafta önce

Son bir haftadır hatta güncellemeden sonra Araplar'ın ve Afganların sunucusuna düşmekten bıktık. Buna bir çözüm bulun, yoksa oyunu silmek zorunda kalacağız. Sadece ben değil, genel olarak herkes şikayetçi. Çok fazla MS sorunu yaşıyoruz. Nasıl bir güncelleme getirecekseniz lütfen bu konuya çözüm bulu...

PUBG (Pubgmobile.com) Kasam, Cızırtılı Ses

28 Temmuz

Redmi Note 10s PUBG mobil oynarken kasıyor bir de cızırtı ses çıkarıyor. Bir an önce düzeltilsin lütfen telefonu kıracağım çok kötü bir şey. Oynarken o kadar kasmakta ki oyunu oynadığımdan şüphe duyuyorum ve fazlasıyla donma yapıyor herhangi bir çözüm yolu var mıdır?

PUBG (Pubgmobile.com) 'de Maç Yapamıyorum

19 Temmuz

PUBG ye giriyorum ama maç yapamıyorum olmuyor delirdim. Nasıl açabilirim lütfen bir çözüm bulun PUBG' de bir maç yapmadım be. Lütfen bana ne yapacağımı söyleyin. PUBG güzel oyun ama giremiyorum. Resmen hayatım bitti çok güzel bir oyundu neden gelemiyorum ki.

1 Yorum

Tunahan

Aynin sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.