PUBG mobilsebepsiz yere hiçbir inceleme yapılmadan hesap kapama ve hesap engelleme
hiçbir hile kullanılmamasına rağmen hesabımın engellenmesi çok garip bir olay. Gerekli inceleme bile yapılmıyor ve oncaemek onca yatırılan paralar boşuna gidiyor oyunda hile kullananlar değil kullanmayanlar banlanıyor bu nasıl bir adalettir anlamadım gitti.
PUBG mobil sebepsiz yere hiçbir inceleme yapılmadan hesap kapama ve hesap engelleme hiçbir hile kullanılmamasına rağmen hesabımın engellenmesi çok garip bir olay. Gerekli inceleme bile yapılmıyor ve onca emek onca yatırılan paralar boşuna gidiyor oyunda hile kullananlar değil kullanmayanlar banlanıyor bu nasıl bir adalettir anlamadım gitti.