PUBG (Pubgmobile.com) Prime Plus Sorunu

Google Play bilgim dışında oyun aboneliği yenileme yapmış kartımdan 200 TL, çekmiş iadesini talep ediyorum bu nasıl bir iş hiç haberim bile yokken kafasına göre abonelik yeniliyor bu kaçıncı oldu savcılığa kadar gideceğim yoksa acilen ücret iadesini istiyorum
5056691909 numaralı Türk Telekom abonesiyim. 13 Şubat 2023 son ödeme tarihli faturama 742.00 TL lik Trend-PUBG Mobile bedeli yansıtılmış. Benim böyle bir aboneliğim ya da indirilmiş bir oyunum olmadığından bu fatura bedelinin yanlışlıkla ya da art niyetli olarak yansıtıldığı kanaatindeyim. Faturama ...
Oyunu uzun aradan sonra tekrar yükledim RP almak istiyorum bunun içinde abonelik almam lazım ama abonelik aldığımız kısım yok abonelik alamıyorum normalde sağ üst köşede olması gerekiyormuş ama yok bende o sarı Taç gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim.
PUBG mobile şikayet var ®. Prime Plus aldım 88.71 TL'ye otomatik olarak çekti parayı aboneliği iptal etmediğim için sonrasında oyuna girdiğimde direk Prime Plus açılmıştı fakat direk alınan 300 uc ve sandık kuponlarım gelmedi alındı yazıyor ama almadım lütfen yardımcı olun PUBG mobile.