PUBG (Pubgmobile.com) Kulüp Butonu Yok

16 Temmuz 2022

Sağ Aşağıdaki çizgiye bastığımızda ayarlar, klan, rütbe, bölge, maçlar falan hepsi var ama kulüp yok. Önceden oradaydı şu an botunu göremiyorum bunun yeri mi değişti yoksa silindi mi bir bakın yav. Lütfen şuna bir çözüm bulun yeni başarım gelmiş onu almam lazım.

PUBG (Pubgmobile.com) Kulüp Butonu Yok
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Bekir
17 Temmuz 2022 15:59

Siz mesajı millete gösterene kadar kendi imkanımla buldum. Teşekkürler.

PUBG (Pubgmobile.com) Hesap Çalınması,1 Saatlik Ban!

04 Haziran

Hesap çalındı. 1 saatlik ban yemiş. Adı: n****, ıd: 518420***04. Lütfen hesabımı kurtarın. Bir tane Arap yayıncı lütfen. Platin en yüksek kademesi as 3, destansı oynama süresi 7 ay, oynanan maç sayısı 715, liykatı 100, başarım puanı 2265, popülerlik seviyesi 3. 11 yaşındayım.

PUBG (Pubgmobile.com) Hesap Çalınması,1 Saatlik Ban!

PUBG (Pubgmobile.com) Başarım Görevlerim Sayılmıyor

25 Nisan

Başarım görevlerim sayılmıyor. Avcı-toplayıcı ve göklerden gelen tehlike başarım görevlerim sayılmıyor. Kaç defa yaptıysam olmadı. Zaten zor yapıyoruz bir de sayılmıyor. Görevlerin incelenmesini istiyorum. Sorunumun giderilmesini istiyorum. Id adresim 51580***.

PUBG (Pubgmobile.com) Başarım Görevi Saymıyor

28 Şubat

PUBG mobilde eğlence numarası basarım görevi 445'de kaldı ve daha da ilerlemiyor. Kaç defa oyuna girip çıkmam oyunu silip yüklememe rağmen hala aynı değişen bir şey yok. Buna bir çözüm nasıl buluruz öylece kaldı düzelmiyor. 445'den sonra gitmiyor öylece kaldı ne yapmam gerek...

PUBG (Pubgmobile.com) Başarım Görevi Saymıyor

2 Yorum

İsrafil

Reis bende de kayboldu nasıl buldun geri

Huseyin

Reis nasıl çözdün aynı sorun bende de var

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.