PUBG (Pubgmobile.com) Kulaklık Takınca Sesi Dışarı Veriyor

Ses açınca sesim robot gibi gidiyor kulak hiç fayda etmiyor telefon kaynaklımı oyun kaynaklımı eğer oyun kaynaklıysa oyunu silip yeniden yüklerim bildiğiniz uygulama falan var mı lütfen yardımcı olun arkadaşlarımla oynayamıyorum yeni başladım oyuna yüklediğimden beri aynı sorun.
PUBG oyununda bütün oyuncuların sesi bot gibi geliyor silah sesleri tek tek sıkılıyor ses kasılmıyor, her taraftan ses veriyor.
PUBG mobile sesim takım arkadaşlarıma boğuk gidiyor. Kulaklık takınca düzeliyor cihazım Xiaomi 11 t oyunu silip yükledim düzelmedi. Lobide sorun yok. Oyuna başlayınca yapıyor.
PUBG oyundayken telefonun sesini açınca oyunda aşırı derecede yankı yapıyor. Oyunda ses fazla geliyor. En az bir aydır böyle. Lütfen yardım edin böyle oynayamıyorum. Arkadaşlarım çok rahatsız oluyor aynı ses bana ve karşı tarafa da yankı yapıyor. Lütfen yardım edin
Hilelerin yüzünden oyun oynayamaz oldum. Bu nasıl is yetkililer sizlere sesleniyorum. Nasıl müsaade ediyorsunuz bunlara.? İlla biz de mi açalım, bir an önce gereğini yapın. Oyunda 1 kil bile almadan ölüyorum, önceden 7 8. Kil almadan ya da win almadan ölmüyordum.
Oyuna girdiğimde Bluetooth kulaklığımı takıyorum ve sonuç hüsran sesi hem kulaklığa veriyor hem de dışarı yani hoparlöre veriyor oyun oynayamıyorum kulaklıkta bir sorun yok kusursuz çalışıyor sadece oyuna girince öyle oluyor lütfen acil çözümünü ya da sebebini öğrenmek istiyorum