PUBG (Pubgmobile.com)  Hesabım Sebepsiz Yere Gözetim Altında

03 Aralık 2022

Yaklaşık 3.5 yıldır PUBG oynuyorum. Alın teri göz nurum hesabım başkalarının eline geçti. Uclerim klasik sandık kuponlarım hep harcanmış. O hesaptan tiksindim kullanmak istemedim. Yeni hesap açtım eski hesabımdaki aboneliklerden faydalandığım için yeni hesabıma aynı abonelikleri yapamadım bu kez daha pahalı abonelik yapmak zorunda kaldım. 2 gündür hırs yaptım. Hesabı deli gibi kasıyorum. Başarım görevlerini falan yapıyorum ki eski hesabımda da 6200 başarım puanı vardı. Bu gece 00:15 civarlarında arkadaşımla takımlı oyun oynarken yoldaki bir oyuncuyu araçla ezdim ezdikten sonra ekranıma bir uyarı geldi. Hesabın gözetim altında falan filan diye. İşte güya anormal maç davranışları sergilemişim falanda filanda diye bir uyarı geldi ve şu an Royal pass görevleri açıldı ve ben oyun oynayamıyorum. Şimdi işim gereği çok yanıltıcılık gördüm böyle bazı yanıltıcılık konuları vardı ki akla mantığa sığmaz dediğim yanıltıcılıklarla karşılaştım lakin baktım ki herhalde PUBG de böyle bir haksızlık yoluna başvuruyor sanırım. Yazık insanların emeklerini paralarını almak bu kadar basit olmamalı.

Oyun ahlakına aykırı bir eklenti varsa bana kanıtını göster. Ondan sonra hesabı banlıyor musun ne yapıyorsan yap. Bu arada cihazım sıfır yeni aldım. Yani benden önceki kullanıcı işte cihazda eklenti kullanmıştır falan filan muhabbeti de yok. Cihazın ilk kullanıcısıyım. Lütfen rica ediyorum şu yanlışı düzeltin. Royal pass görevlerim var ve ben mağdur ediliyorum bu kabul edilemez. Gereğini yapın lütfen. Id:5184308--45

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

PUBG (Pubgmobile.com) Yanlış Öge Satın Alma

6 gün önce

Merhabalar PUBG aboneyim bugün uc lerim geldi ve ben yanlış bir öge satın aldım uc min geri iade edilmesini istiyorum. Sezon 5 saçı alacakken yanlışlıkla sezon 4 saçına tıkladım rica ediyorum. Geri gönderin. Sezon 4 saçını geri alabilirsiniz. Lütfen yardım

Papci Mobil Uygulaması Onayım Olmadan Para Çekti

1 hafta önce

Papci mobil uygulaması ne telefonumda yüklü ne de böyle bir oyun oynuyorum ne de oynadım telefonumda yüklü bile olmadığı halde Vodafone faturalı hattıma bu oyundan 2.891 lira para kesilmiş Vodafone u arıyorum bu bizimle alakalı değil papci mobil telefon numarasını veriyorlar. Onları arıyorum siz 5 a...

PUBG (Pubgmobile.com) Yanlış Para Çekimi

2 hafta önce

PUBG mobile hesabımdan 10 Eylül 2023 saat 19.29'da 3 adet 189.99 TL tutarında bilgim dışında para çekimi yapılmıştır. Ama tarafımdan bu onay işlemi yapıldığı gözüktüğü için iade de yapamıyorum. Lütfen bu durumun en kısa süre zarfında çözülmesini talep ediyorum.

PUBG (Pubgmobile.com) Yanlış Para Çekimi

PUBG (Pubgmobile.com) Hasar Bugu Ve PUBG Sorunları

31 Ağustos

Hasar verilmiyor. Kasma donma hileler ban yemiyor hs atılmıyor zayıf bağlantı confingler tuşlar çalışmıyor duvar arkası vurulma bugu yeni moddaki yapılar çok bitişik oynarken mikrofon açılınca oyun sesi gelmiyor gecikme arabalar takla atıyor yanlış ayak izi gösterimi.

PUBG (Pubgmobile.com) Yanlış İşlem Yapılması

28 Ağustos

Merhaba, ben 28.08.2023 tarihinde yanlış bir PUBG Mobile ID'sine UC atım. ZehirZehir1 (515******12) dekontu elimde var, iptal edebilir misiniz? Teşekkürler. 3555-17639563-351. 487 TRY borç, sanal pos satışı 2000014792150467, pos TCMB satış kur 26 453600 17639563 5167*****25 1

PUBG (Pubgmobile.com) Yanlış İşlem Yapılması

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.