PUBG (Pubgmobile.com) Hesaba Giriş Yapamamak

5920***530 ıd li PUBG mobile hesabımı e posta ile giriş yapıyordum. Ancak 1 yıl önce oyunu sildim ve şimdi yükledim ve giriş yapmak istediğimde e postamı doğru yazmama rağmen e postama kod gelmiyor. Lütfen yardımcı olun. Hesabıma erişim sağlamak istiyorum
PUBG Mobile'da e postayı kaldırmak istiyorum. Hesabımı satmak istiyorum ama hesabıma her yerde kullandığım e postam bağlı PUBG mobile desteğe de yazdım ama olumlu yanıt alamadım e postamı kaldırabilmem için yapmam gereken adımları da yaptım ama yine de kaldıramıyorum yardım eder misiniz
PUBG hesabıma eski numaramı kaydettiğim için giriş yapamıyorum eski numarama kod gidiyor ikinci doğrulama açık ne yapmalıyım bağlantı e postada var ama e postayla giriş yapmaya çalıştığımda ikinci doğrulama telefon numarası istiyor 3,4 aydır hesabıma giremiyorum
Predunyam sitenizden 50 TL lik bir hesap satın aldım sonra PUBG mobile oyununa girdim Twitter ® dan e postadan her yerden denedim bir çok defa ama asla sonuç alamadım ya bana yeni hesap rica edeceğim ya da paramı iade istiyorum. Rica ediyorum. Sorunumu çözün