tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.9
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
PUBG (Pubgmobile.com) ile ilgili bir şikayetin mi var?

PUBG (Pubgmobile.com) Parçacık

49 Şikayet
Şikayet Sıralaması
30 Mart

PUBG Kupon Parçacıkları Neden Yok

Kupon parçacıklarını kaldırdınız sebebi ne niye böyle bir şey yaptınız biz şimdi nasıl kupon yapıp sandık açacağız? Eğer bu güncellemeyse geri çekin çünkü oyunu sadece parası olan insanların oynayacağı şekle sokuyorsunuz eğer New state insanları New state geçirmek için böyle bir şey yaptıysanız yapm...

08 Şubat

PUBG (Pubgmobile.com) 300, Üçe Boşuna Gitti

Sandık benimle dalga geçti. Hepsi klasik parçacığı çıkıtı ben RP pas nasıl alacağım şimdi dalgamı geçiyorsunuz benimle bir RP pas yollayın park ya o kadar üçe bastım hepsi klasın parçacık çıktı kafayı yiyeceğim lütfen ucemi geri verin o kadar üçe bastım hepsi parçacık çıktı

PUBG (Pubgmobile.com) 300, Üçe Boşuna Gitti
07 Şubat

PUBG (Pubgmobile.com) Paramı İade İstiyorum

100 TL'lik elmas PUBG mobile hesabı aldım. 2 kere aldım ikisi de boş çıktı. Hiçbir şey yoktu. Ne gümüş parçacık bile yoktu. Yani 2 hesapta da hiçbir şey yoktu. Boş + boş açıklama yazmışlar. En az 20 50 skin çıkacak diye, hesapta bir tane bile skin yok, pardon hesaplarda hiçbir şey yok.

06 Şubat

PUBG (Pubgmobile.com) Klasik Sandık Açılışı.

Bunca yıldır oyuna uc yatırıp sandık açıyorum bir tane iyi bir şey vermelisiniz. Ayıp gerçekten. İnceleyin isterseniz. Yatırdığımız paraya yazık. Sandık açıyoruz sürekli parçacık çıkıyor Hayır kıyafet ver başlık ver ne bilim iyi bir şey ver usandım gerçekten bize de yazık yani. 5545****25

26 Aralık 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Para İadesini İstiyorum

Google proxima Beta iş yeri tarafından parça parça tam olarak 648 TL para çekimi işlemi 'iznim olmadan' gerçekleşti. Bu neyin parası olduğunu bilmiyorum. Ve 3D Secure veya şifre bile istemedi. Bu nasıl olabiliyor? Paranın iade edilmesini istiyorum.

13 Aralık 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Aldığım Ürünü Kullanamadım

PUBG uc için e pin aldım 48 saat içinde kod gelecek dedi 2 haftayı geçti hala gelmedi bunun acilen düzenlenmesini ve verdiğim parçacığın boşa gitmemesi için gereğini yapınız şimdiden teşekkürler... ____ &&& +++ ((( 777 9999 SSS ccc ooo aaa ııı ggg ss

Ali
13 Ekim 2022

PUBG (Pubgmobile.com) İPad 9 Hasar Bugu

Arkadaş iPad Pro kullanıyorum. 90 FPS diye aldım bu nasıl bir oyundur tableti parçalayacağım yakında az kaldı ya da bu oyunu bırakacağım adama yarım şarjör 7.62 vuruyorum adam düşmüyor. Bunun önüne geçilmezse bırakacağım oyunu yeter artık ya vallahi iyice suyu çıktı oyunun. İPad 9 aldım 90 FPS hasar...

02 Ağustos 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Hasar Problemi Hasar Bugu

15 Mayıs 2022

PUBG (Pubgmobile.com) 1.99luk RP Paket

1,99 Luk paket aldım set falan vardı içinden çıkan 25 uc Premium sandık parçası ve gümüş para kupon alacaktım gelmedi lütfen telafi ediniz veya iade ediniz. Rp kuponu alıp RP açacaktım ama gelmedi açamıyorum gereğini yapılmasını arz ederim saygılarımla

13 Mayıs 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Dalga Geçiyorsunuz.

videoplayer-icon

Silvanus başlık çıkardım bende olmayan bir başlık parçacığa çevirdiniz. Dalga mı geçiyorsunuz. Dünya kadar para yediniz benden hiçbir şey vermediniz. Verdiğinizi de geri alıyorsunuz dalga geçer gibi.

20 Nisan 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Uzi Materyal Parça

Merhabalar yaklaşık bin tl yükledim birtane materyal parça çıkması için ama hiçbir şey çıkmadı hediye olarak materyal parça gönderilmesini talep ediyorum. Uzi çıkardım sadece ama birtane olsun sadece materyal parçacık istiyorum. Başka bir şey istemiyorum

15 Nisan 2022

PUBG Hesabım Çalındı

PUBG hesabım çalındı. Facebook üzerinden giriş yaptırdım Şimdi Facebook üzerinden giriş yapamıyorum çünkü Facebook hesabımda bloke edilmiş şu anda parçayı kullanamıyorum giriş yapamıyorum. Hatta PUBG sayfamda başka bir kişinin resmini görüyorum tekrardan sayfamı geri almak istiyorum.

04 Nisan 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Sandık Açma Kötü

Klasik sandıklarda hiçbir şey çıkmıyor üste açtığımda sürekli gümüş parçacık ya da bende olan malzemeler çıkıyor o kadar bot hesap gördüm. Hepsinde buz diyarı var bir bana çıkmadı destansı elbiseler desen onlar zaten hayal ıd:5360****77 saygılar...

03 Nisan 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Facebook Askıya Alınmış

29.03.2022 tarihinde sabah saatlerinde Facebook uygulamasında karşıma bir yabancı PUBG reklamı çıktı ücretsiz parçacık gözüküyordu geçtim benden e posta ve şifre istedi şifreyi geçtim sonra çıkış yaptım. Bir saat sonra Facebook sayfasına giriş yapmak istedim yapamadım karşıma değerlendirme talebi ed...

27 Ocak 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Süresi Dolmadan Etkinliğin Silinmesi

Yeni gelen Ultimate Spider etkinliğine bugün bir değişiklik geldi, gelen parçacıkla çığ parçacığı değiştirme. Takas ettikten sonra Ultimate. (etkinliğin adı kırmızı çıkıyor yazamadım savdan deyim anlayın siz) etkinliği etkinlikler bölümünden kaldırıldı. Eğer takas sonucu böyle bir şey olacaktı bildi...

02 Aralık 2021

PUBG (Pubgmobile.com) M416 Buz Diyarı

Ben ıd 5670****48 hesaplı kişiyim ben m416 buz diyarı binlerce kasa açtım çıkmadı yardım istiyorum ve her açtım kasalar parçacık çıkıyor. Adam akılı elbise vermedi istedim. Tek şey m416 denedim binlerce kez çıkmadı lütfen yardım edin. Sevgi saygı cevabinizi bekliyorum. Arz ediyorum

27 Kasım 2021

PUBG (Pubgmobile.com) Hesabım Çalındı Facebook Ve E-posta Adreslerim Kapatıldı

Instagram reklamlarında PUBG mobile yükseltme parçacık kazanmak için kaydol reklamına denk geldim dikkat edemedim biranda geri çıktım ama iş işten geçmişti. O*** olan ıd 5475500** PUBG mobile hesabım çalındı. Facebook ve e-posta hesabım kapatıldı hesabıma ulaşmak istiyorum.

16 Kasım 2021

PUBG'de Parçacıkların Kaldırılması

Aynen katılıyorum o parçacık olayı bazen bana artı bir oynama hevesi veriyor, gümüş para toplamak için her gün girip ona görede parçacık alıyordum gümüş parayla, zaten sıkmaya başlamıştı eğer geri getirilmezse bahane olmuş olur silerim oyunu! Bravo PUBG kendi ayağına sık bravo!

16 Kasım 2021

PUBG Sandık Kuponları Yok Şikayet Edin

Gümüş parçacıkla alınan sandık kuponlarını kaldırmanız nasıl bir şey ya! Bu şekilde çok oyuncu kaybedersiniz sizin yaptığınız kaş yaparken göz çıkarmak hemen geri getirmelisiniz! Böyle saçmalık olamaz! Parası olmayan ne özel öğeler alsın ne de oyun oynasın o zaman! Hemen geri getirin sandık kuponlar...

02 Ağustos 2022
Hüseyin Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

PUBG (Pubgmobile.com) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
PUBG (Pubgmobile.com) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

PUBG (Pubgmobile.com) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör