PttAVM Gaziantep Şehitkamil PTT Kargonun Kargomu Bana Ulaştırmaması

06 Ağustos 17:05

İyi günler, ben Gaziantep Şahinbey'den Mustafa Ateş. Birkaç gün önce n11.com'dan satın almış olduğum Tonguç Kitap setini, satıcı, PTT Kargo aracılığıyla bana yolladı. KP0513*****47 barkodlu kargom, Gaziantep'e ulaştıktan sonra sorun başladı. Teslimat adresi olarak Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İslami İlimler Fakültesini göstermiştim ancak resmi kurumlar hafta sonu kanun gereği kapalı olduğu için kargomun hafta içi teslim edilmek üzere yola çıkarılması gerekiyordu. Ancak geçtiğimiz 3 Ağustos Cumartesi günü Şehitkamil PKDM'deki arkadaşlar, herhalde resmi kurumların hafta sonu kapalı olduğunu unutarak kargomu üniversitedeki adresime getirip kapalı olduğunu görünce de adres kapalı diye not düşüp bana mesaj gönderdiler. PTT kargoyu aradığımda bana "gidin kargonuzu siz teslim alın ya da arayın yeniden yönlendirme yapsınlar, ancak o zaman bir daha adresinize doğru yola çıkarırız" dediler. n11.com'u, satıcıyı defalarca aradım, kargo şirketleriyle görüşme yapamıyoruz, yapacak bir şey yok diyorlar. Ben mağduriyetimin sona erdirilmesini istiyorum. Kargomun Gaziantep'ten ayrılmadan doğrudan doğruya sistemdeki teslimat adresim olan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İslami İlimler Fakültesindeki adrese teslim edilmesini istiyorum. Mağduriyetim giderilmediği takdirde bir daha PTT Kargo ile iş yapmamayı düşünüyorum

PttAVM Posta Koduna Rağmen Adres Yetersizliği

Deniz