Kargo Teslimatında Ciddi Güvenlik İhlali

Kargo Teslimatında Ciddi Güvenlik İhlali
Serhat
04 Ekim 07:13

18/09/2024 tarihinde 359984544630264 IMEI numaralı, garantisi devam eden iPhone 13 Pro Max ve şarj aletim, KP0520*****97 numaralı PTT kargom, Ş**** K******'nun ev adresine gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Kargom, 20/09/2024 tarihinde Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Çalışlar Kargo Dağıtım Şirketi'ne varmış olup, kargonun içinde 13 Pro Max olduğunu bildiği halde ve eve istememize rağmen, kuryeler eve gelmemesine rağmen, 'Adreste yok/kapalı' haber kağıdı bırakıldı yazılı not bırakıp, kimliği belirsiz şahsa telefonu teslim etmiştir. Kuryeler, dayıma 4 dakika içinde 6 defa kod gönderip, bir kişi arayıp kendisinin kurye olduğunu söylemiş olup, kodla beraber sisteme kimlik kaydı yapmadan, kimlik görmeden kargonun içeriğini bildiği halde teslim etmiştir. Görüntülerde, birinin kafasında kask olduğu halde 6 defa kod girişimi oluyor ve kurye benim kargomu teslim ediyor. Soruyorum, kargo verilirken kimlik kaydı yapılmıyor mu? Kimlik görülmüyor mu? Eve istediğim halde kargom neden şubeden teslim ediliyor? Kargomun içeriği var, 10 dakikada nasıl oluyor da evde yok yazılıp başka kuryeye verilip, başka kurye 3 dakika sonra kasklı birine kimlik görmeden kimlik kaydı yapmadan teslim ediyor? Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Zararımı hemen karşılayın. Dilekçe gönderdim, o şubeye polis çağırsınlar diye. Polis gitti, görüntüleri almış ama bir dönüş yapılmadı. PTT info'ya yazdım, dönüş yapılmadı. Savcılık gereğini yapacaktır. En iyi avukatı tuttum, görürsünüz. Arkadaşlar, fotoğrafa bakın, 10 dakikada düzeneği görürsünüz!

PTT Dağıtım Görevlisinin Saygısız Tavırları

24 Temmuz 14:44

PTT Kargo Rize Merkez PTT Şubesi

Dilek
21 Haziran 12:35

PTT Kargo Çalışanı Ayağına Çağırdı Teslimatı Yapmadı!

Hakan
09 Eylül 15:04