PTT Bank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

PTT Bank'ta Olan  İşlem Yapamama Ve Hesaba Geçmeyen Para

Gökhan
Gökhan 22 Haziran 2021 17:48

22.06.2021 saat 16:42'de PttMatik'ten hesabıma 400 TL para yatırdım. Dekontumu aldım ve uygulamaya girdiğimde yatırdığım tutar gözükmesin rağmen hesabımın kullanabilir limiti 0 TL olarak gözüküyor. Çağrı merkezini aradığımda şifre istememesi rağmen telefon bankacılığı şifresi olmadan işlem yapamayacaklarını söylüyorlar.

PTT şubesinde eksiksiz doldurduğum forma rağmen işlemin nasıl yapılacağını bilmeyen PTT çalışanları yüzünden mağduriyet yaşıyorum. Adı PTT olup posta telgraf işlemini doğru yapamayan kurum bankacılık hizmetini de eline yüzüne daha fazla bulaştırmadan bırakmalı bence.

02 Ocak

PTT Bank PTT Hesabıma Aktar Yapmadı

Sosyal yardımdan para desteği onaylanmıştı ben de PTT'ye gitmeden hesabıma aktar yaptım ibanımı yazdım ama 3 gün oldu. Param hala yok PTT'yi aradım diyor ki hesabınıza aktarılmış ama hiçbir şekilde hesabıma para falan gelmedi çok mağdurum bankamı aradım diyor ki PTT'den dekont almalısınız ama hesabı...

27 Aralık 2022

PTT Bank PTT MTV Ödemesi

25 Aralık pazar günü aracımın MTV ve trafik cezalarını ödeyip araç muayene randevusu almak istedim. Yalnız ödeme başarısız deyip dekont alamadım üstelik hesabımdan da para çekildi. Banka ödeme gönderildi diyor vergi dairesi ödeme yoktur diyor. Param buhar oldu gitti

3 Destekçi
29 Eylül 2022

PTT Bank İnternet Bankacılığında Dekont Olmaması

Merhabalar PTT Bank müşterisiyim. 29eylül 2022 tarihinde PTT Bank internet şubesinden yaptığım EFT için hiçbir şekilde dekont alamıyorum. İnternet bankacılığındaki menüde dekont al diye bir kısım olmaması çok saçma biraz daha geliştirilmeli bu kadar kullanıcısı var nasım dekont atacağız 😒😒