Deprem destek listelerine hızlı erişin!
PTT Bank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

PTT Bank Telefon Numarasını Düzeltmek

Yusuf
Yusuf 23 Ocak 17:47

Ben rapor parası almak istiyordum ama şifre yanlış girdim diye bloka oldu yeni şifre almak istiyordum ama telefonu numarası değiştirdiğim için alamıyorum telefon numaramı düzenlemek istiyorum 552 *******64 numaralı telefon numarasını düzeltmek istiyorum.

13 Şubat

PTT Bank Emanete Alınan Rapor Ücreti

E devlet üzerinden yatan rapor parasını görüntülediğimde PTT Bank tarafından emanete alındı ibaresi var. PTT şubesine gittiğimde banka hesabına aktarılmadan ödeme yapamam diyorlar. Bu emanete alma olayı nedir ne kadar süre içerisinde PTT Bank hesabına aktarılır 1.5 aydır aynı şekilde duruyor kullana...

05 Şubat

PTT Bank Rapor Parası Yatmadı

Rapor parasını işveren ocak ayının 24 de onay vermiş ve 170 aradım rapor paranız PTT gönderildi çekebilirsiniz denildi fakat PTT gittim rapor parası gözükmüyor bankaya gönderme tarihi yazınca geleceksiniz denildi fakat 170 aradım PTT ye gönderildi deniyor.

05 Ekim 2022

PTT Bank Rapor Parası Alamama

PTT den rapor paramı alamıyorum e devletten yatırılmış olarak gözüküyor neden alamıyorum yetkililerden rica ediyorum bir an önce almak istiyorum benimde ihtiyacım borcum falan var bana gerekli şu an bu rapor parası neden PTT bankası bu şekilde parayı vermiyor

Efe
09 Eylül 2022

PTT Bank SGK Rapor Parası PTT'de Ödenmiyor

SGK'dan rapor ücretinin yattığını e devletten ve alo 170 ten teyit ettim. Telefonuma mesaj da geldi paranın yattığına dair ancak PTT paranın yatmadığını söylüyor. Çözüm için başvuracağım başka bir mecrada yok. Ne yapıyor bu PTT parayı kullanıp geç mi ödüyor?