PTT Bank ile ilgili
  •   Çözüldü

PTT Bank SGK Rapor Parası PTT'de Ödenmiyor

Efe
Efe 09 Eylül 2022 12:01

SGK'dan rapor ücretinin yattığını e devletten ve alo 170 ® ten teyit ettim. Telefonuma mesaj da geldi paranın yattığına dair ancak PTT paranın yatmadığını söylüyor. Çözüm için başvuracağım başka bir mecrada yok. Ne yapıyor bu PTT parayı kullanıp geç mi ödüyor?

23 Ocak

PTT Bank Telefon Numarasını Düzeltmek

Ben rapor parası almak istiyordum ama şifre yanlış girdim diye bloka oldu yeni şifre almak istiyordum ama telefonu numarası değiştirdiğim için alamıyorum telefon numaramı düzenlemek istiyorum 552 *******64 numaralı telefon numarasını düzeltmek istiyorum.

1 hafta önce

PTT Bank Hesabıma Gönderilen Paralar Hesabımda Bulunamıyor.

PTT Bank hesabıma gönderilen EFT ve havale miktarları bir türlü hesabıma yatmıyor ve bunu PTT Bank telefon bankacılığı ile WhatsApp hatları üzerinden ya da genel merkez müşteri danışmanlarıyla ya da form doldurarak bir türlü çözemedim. Eft'ler hala hesabıma yatmadı.

PTT Bank Hesabıma Gönderilen Paralar Hesabımda Bulunamıyor.
3 hafta önce

PTT Bank PTT Kart Bloke

PTT kartım bloke oldu nasıl kaldırabilirim. Şifreyi yanlış girdim o yüzden bloke oldu PTT müşteri hizmetlerini Aradım ama hiçbir yanıt alamadım Telefon ile çözebilirsem daha iyi olur. Yardımcı olursanız memnun olurum. Dönüş yaparsanız iyi olur. Hayirli

1 Yorum

Mertcan
Mertcan

Ben de aynı sorunu yasıyorum iki defa gittim PTT'ye para yatmamış görünmüyor birkaç gün sonra düşer diyor siz bir çözüm bulabildiniz mi