PTT Bank ile ilgili
2 Destekçi

PTT Bank PTT Şifre Alma

Naide
Naide 10 Mayıs 2021 18:48

Benim üzerime kayıtlı PTT kartım var. İlk kez mobil şubesini indirdim. İlk kez şifre alacaktım. Fakat telefon numarası kabul edilmedi. Kayıtlı numara bulunamadı diyor. Sorunu anlamadım. Kart benim adıma. Fakat kabul edilmiyor. Bunun için ne yapabilirim?

2 Destekçi

22 Nisan

PTT Bank PTT Telefon No Güncelleme

Merhaba, PTT kartı çıkardım ancak telefon numaram güncel gözükmüyor. PTT mobil şifresi almak istiyorum. Yurt dışındayım ve deprem nedeniyle zarar gördüm, bu yüzden yurt dışına geldim. Telefonumun güncel mobil şifresini almak istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi de TSK

07 Eylül 2022

PTT Bank Kullanıcı Bulunamadı Hatası Veriyor!

PTT kartım olmasına rağmen mobilden PTT Bank'a giremiyorum kimlik numaramı kabul etmiyor, kullanıcı bulunamadı diyor telefon numaramı da kimlik numaramı da doğru yazdım sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Hiçbir işlem yapamıyorum lütfen ilgilenin

14 Nisan

PTT Bankacılığı Şifresi

Merhaba PTT kart çıkardım. PTT mobil uygulaması için şifre almam gerekiyor. Müşteri hizmetlerini aradım, mobil uygulamadan alabilirsiniz dediler. Mobil uygulamadan girdim, telefon numaranız kayıtlı değil diyor. Deprem bölgesinden yurt dışına çıktım, geçici süre.

1 Yorum

Nur
Nur

Ne yaptınız acaba aynı sorun bende de var maalesef.