PTT Bank PTT MTV Ödemesi

27 Aralık 2022

25 Aralık pazar günü aracımın MTV ve trafik cezalarını ödeyip araç muayene randevusu almak istedim. Yalnız ödeme başarısız deyip dekont alamadım üstelik hesabımdan da para çekildi. Banka ödeme gönderildi diyor vergi dairesi ödeme yoktur diyor. Param ® buhar oldu gitti

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Mtv Borç Ödeme Hatalı Ödeme Yaptım

1 hafta önce

07.03.2023 tarihinde kredi kartı ile 35 bf l 61 plakalı aracımın MTV ödemesini mobil bankacılıktan vergi dairesine sizden gelen mesaja istinaden işlemi tekrar onayladım ve 2 sefer ödeme yapmış oldum. S/ptt araçlarım adına yapılan 827,76 TL lik ödemenin iptalini talep ediyorum. İletişim numaram 0532*...

Mtv Borç Ödeme Hatalı Ödeme Yaptım

Mtv Borç Ödeme MTV Borç İki Kere

1 hafta önce

MTV iki kere çekildi kartımdan nasıl oluyor bu şekilde anlamadım yani? İlk defa böyle bir şeye denk geliyorum şaşırtıcı gerçekten. Şimdi iadeyi kim yapacak ki ne biçim saçma iş MTV iki kere nasıl çekiyor ki şikayetçiyim MTV iki kere çekildi kartımdan nasıl oluyor bu şekilde anlamadım yani?

Mtv Borç Ödeme MTV Borç İki Kere

Mtv Borç Ödeme İki Defa Ödeme

1 hafta önce

İyi akşamlar araç vergisini ödemek istediğimde işlem başarısız yazdığı için iki defa yaptım ödeme iki defa çekilmiş ücret yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler hatta başka hesaptan da ödeme yaptım babamın adına araç ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz memnun olurum

Mtv Borç Ödeme İki Defa Ödeme

3 Yorum

Onur

Merhaba aynı durum bende de var bir sonuç alabildiniz mi

Elmas

Geri dönüş alabildiniz mi?

Ayse

Aynı durumdayım ulaşamadım hiçbir yere ne yapmak lazım

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.