PTT Bank PTT Matik Sosyal Kart Halkbank ATM

08 Aralık 2022

PTT Matik yoğun diye sosyal kart ile Halkbank ® ATM den 1300 TL yatan yardımın bin lirasını çekmek istedim onaylanmadı para da vermedi ancak tutar çekildi görünüyor para ortada yok Halkbank şubeye başvurdum ATM yi saydılar bizde yok hesaba döner diyor hesapta yok aynı gün yine sosyal kart 200 TL çekime akaryakıt istasyonunda pos cihazında red verdi oda düşülmüş görünüyor istasyon gün sonu raporu aldı hesapların da yok. Paralar nerede yardım parasıdır bu yazıktır günahtır vicdanı olan yöneticilere sesleniyorum mağduriyet yaşıyoruz

PTT Bank PTT Matik Sosyal Kart Halkbank ATM
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

PTT Bank ATM'den Alınmayıp Hesaptan Düşen Para

25 Ağustos

14 08 2023'de İzmir Gaziemir Halkbank yanaşsın oradaki ATM'den PTT engelli yakını aylığını çekmek istedim ATM'den parayı almadığım halde hesaptan para düştü. Halkbank PTT'ye gitmeniz lazım dilekçe verin dedi verdim bir hafta sonra para hesabınıza geçer dediler ama geçmedi ne yapmalıyım?

PTT Bank Para Hesapta Gözükmüyor

13 Temmuz

ATM'den para yatırdım, hesapta para gözükmüyor. ATM'de hesabımda para var gözüküyor. Çekemiyorum, cep şubeden bakıyorum hesap bakiyesi 0 nedir ne değildir bilemiyorum. Aradığım numaralar bir türlü temsilciye bağlamıyor, WhatsApp hattı bağlanmıyor. Lütfen yardımcı olun.

PTT Bank Para Hesapta Gözükmüyor

1 Yorum

Recai

Aynı durum bende de oldu para resmen uçtu gitti

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.