PTT Bank Para Yutma Sorunu

02 Mart

Ankara seyranbağları şubesi PTT bankamatiği, 2.03.2023 tarihinde 12:30-13:00 arası, Paycell ® karta para yatırırken 1800 TL paramı yuttu. PTT Paycell'i aramamı söyledi. Paycell de bununla ilgili işlem başlattı ancak bunun 25 güne kadar sürebildiğini bildirdiler. Eski zamanlarda başıma aynı şey geldiği için biliyorum, başka bankalarda ertesi gün paramızı alabiliyorduk. Diyelim ki o paraya ihtiyacım var ve ödeme yapmam gerekiyor. PTT'nin bunu 25 güne kadar uzatması mantıksız. Buradaki şikayetleri görünce ben de durumu bildirmek istedim. Ayrıca CİMER ®'e de şikayette bulunacağım. Burayı bir okusunlar.

PTT Bank PTT Kurum Ödemeleri

1 hafta önce

PTT kurum ödemelerinden şahsıma yatan aile destek ödemesini banka kartıma EFT yaptım. Banka kartıma henüz gelmedi, 3-4 gün oluyor. Banka dekont istiyor. Ptt ise dekont numarası bile vermiyor. Bu ne biçim iş? Yatan paranın aciliyeti olmasa bu kadar çabalamam!

PTT Bank E-Devlet Hesap Aktarma Sorunu

1 hafta önce

E-devlet üzerinden hesabıma aktar yaptım Ziraat Bankası hesabıma 4 gün oldu. Hesabıma geçmedi PTT Bank'a banka PTT'ye atıp duruyor. En son PTT sosyal yardım kurumuna attı. Orası biz ödemeyi PTT'ye yaptık. Orası aktarma yapmış diyor banka bize gelen para yok diyor PTT biz aktarımı yapmışız diyor soru...

PTT Bank Aile Destek Hesabıma Geçmedi

1 hafta önce

Aile destek banka hesabına hala düşmedi. Acaba nereden düzelir hiç böyle yapmazdı ve bu ayın hala alamadım. Lütfen yardımcı olun o paraya ihtiyacım var. Nasıl düzeltilir nereyle konuşmam gerekiyor. Çok ihtiyacım var birkaç arkadaş da sanırım bu problemi yaşıyor.

PTT Bank SYDV Ödeme Bankaya Geçmedi

1 hafta önce

Yatan Sosyal yardım destek parası sosyal yardım bilgilerinde görünüyor. Düne kadar PTT üzerinden hesaba aktarma yerinde görünüyordu. IBAN 'ımı yazdım fakat şimdi ödenecek kayıt bulunamadı diyor ve ödeme gününün gelmiş olmasına rağmen hala hesaba geçmedi.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.