PTT Bank ATM Para Çekme Sorunu Nedeniyle Parama El Koydu

19 Mayıs

19.05.2023 tarihinde saat 12.40 ile 12.45 arasında Ziraat Bankası ® bankkart Başak kartımla Başakşehir Şahintepe'de bulunan PTT ATM'sinden 5.000 TL çekme işleminde ATM paramı vermemiş olup, hesapta paranın çekilmiş olduğu gözükmektedir. Mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim. İlgili işlem için Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden kayıt oluşturmaya çalıştım fakat kart hareketleri gözükmediği için diğer aşamaya geçemedim. Saygılarımla,

PTT Bank ATM Yatırmak İstediğim Paraya El Koydu

4 gün önce

Ankara/Mamak/Türközü PTT şubesindeki ATM'den Ziraat Bankası hesabıma kartımla para yatırmak istedim, ATM parayı tanımlayamadığı için el koydu. Şube ATM nin kendilerine bağlı olmadığını söyledi durumun çözülmesini ve Ziraat Bankası hesabıma tutarın aktarılmasını talep ediyorum.

PTT Bank PTT Den Yapılan EFT Neden Hesabıma Geçmedi

1 hafta önce

PTT'den yaptığım EFT hesabıma geçmedi. E-devlet üzerinden PTT'ye yatan destek ödemesini EFT ile Ziraat Bankası hesabıma göndermek istedim. Hata verdi. Şimdi PTT'den EFT yapılmış diyor, ama banka hesabıma gelen hiçbir şey yok. Sorunumun giderilmesi için ne yapmam gerekiyor?

3 Yorum

Özkan

Hocam durumlar nedir sende

Özkan

Senden 1 gün önce VakıfBank kartımla aynı ATM'den para çektim vermedi 26.27 gündür bekliyorum VakıfBank arıyorum PTT hala göndermedi diyor sende durum nedir hocam

Zeynep

Çözüm buldunuz mu aynı durumla mücadele ediyorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.