PTT Bank ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

PTT Bank ATM Arızası Ve Hesabıma Para Geçmemesi

Erol 11 Ekim 2022 14:06

Darıca Ziraat Bankası ® müşterisiyim. Bulunduğum bölgede Ziraat ATM ® olmamasından kaynaklı 05.09.2022 tarihinde hesabıma para yatırmak için en yakın olan PTT ATM kullandım. PTT ATM para yatırma işlemi gerçekleştirdiğim sırada ATM arıza yaptı ve para hesabıma geçmedi. Konu ile ilgili Ziraat Bankamüşteri hizmetleri ile görüştüm ve internet bankacılığından dilekçe oluşturmamı ve bir hafta içinde para hesabıma geçeceğini beyan ettiler. Bir hafta sonrasında para hesabıma geçmedi müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda min. 30 gün maksimum. 180 günde para hesabıma geçebileceğini söylediler. Dilekçe oluşturma tarihinden bugüne 35 gün geçti ama para hesabıma geçmedi ve banka ile görüştüğümde karşı bankanın parayı iade etmenizi beklemekten başka bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ben şu an mağdurum ve ne kadar daha mağdur olacağımı bilmiyorum. Sürecin hızlanmasını rica ediyorum.

27 Şubat

PTT Bank PTT Para Yatırma Problemi

Dün Düzce merkez PTT bankamatiğinden Ziraat Bankası hesabıma 12000 TL para yatıracaktım fakat ne olduysa bir anda banka sistem arızalıdır uyarısı verdi bütün paramı yuttu resmen. Hesabıma geçmedi dünden beri uğraşıyorum hiçbir çözüm yok arıyorum kimse ilgilenmiyor.

05 Ocak

Ptt Bank Atm Arızası

Bugün Ziraat Bankası'na ait kredi kartına PTT ATM'sinde para yatırırken ATM arızaya geçip paraya el koydu yetkili birimlere sorduğumda bu para 5 veya 6 ay içerisinde hesaba geçeceğini söylediler Ziraat müşteri hizmetleriyle görüştüğümde neden PTT ATM’sini kullandınız diye farklı bir cevapla karşılaş...

08 Aralık 2022

PTT Bank Arızalı ATM PTT

Afyonkarahisar sülümenli beldesinde bulunan 07.12.2022 tarihinde saat 19:45 civarlarında PTT ATM sinden Ziraat Bankası kartımı takıp hesaba para yatırma işlemlerine girdim. Paranızı yerleştiriniz ve devam tuşuna basınız. Uyarısı geldi 3000 TL parayı yerleştirip devam tuşuna bastığımda işleminiz ipta...

4 Yorum

Yeşim
Yeşim

Merhabalar paranızı alabildinizmi

Halil
Halil

Paranızı alabildiniz mi bende şu an aynı durumdayım ve o paraya çok ihtiyacım vardı ne yapmam gerekiyor

Erol

Evet 3 ay sonra iade ettiler paramı. BDDK şikayet ettim ama yasal sürenin 6 ay olduğunu yazdılar ve süreci sonlandırdılar. Beklemekten başka hiçbir şey yapamıyorsunuz. Kendi bankanızda yasal süre şu kadar diyor başka hiçbir şey yapmıyor. Böyle bir saçmalık görmedim ve duymadım

Kübra
Kübra

CİMER'e banka denetleme kumuna şikayet yaz olmadı TV'ye gönder 30 180 ne demek benimde başıma geldi 1 hafta önce her yere şikayet yazdım yarin dekontla savcılığa vereceğim benimde 4060 TL'mi vermedi muhatap yok yazık insanlara dayı yok tanıdık olsa bir dakikada hallederler nerede banka denetleme kurulu yazık insanlara