4.399Şikayet

• Videolu
  • Fotoğraflı

Mtv Borç Ödeme Hatalı Ödeme Yaptım

3 gün önce

07.03.2023 tarihinde kredi kartı ile 35 bf l 61 plakalı aracımın MTV ödemesini mobil bankacılıktan vergi dairesine sizden gelen mesaja istinaden işlemi tekrar onayladım ve 2 sefer ödeme yapmış oldum. S/ptt araçlarım adına yapılan 827,76 TL lik ödemenin iptalini talep ediyorum. İletişim numaram 0532*...

Mtv Borç Ödeme Hatalı Ödeme Yaptım

Mtv Borç Ödeme İki Defa Ödeme

3 gün önce

İyi akşamlar araç vergisini ödemek istediğimde işlem başarısız yazdığı için iki defa yaptım ödeme iki defa çekilmiş ücret yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler hatta başka hesaptan da ödeme yaptım babamın adına araç ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz memnun olurum

Mtv Borç Ödeme İki Defa Ödeme

PTT Bank Paramı Hesabıma Aktaramıyorum

1 hafta önce

PTT destek paramı hesabıma aktaramıyorum sürekli talimat verme işlemi gerçekleştirildi diyor ben talimat falan vermedim ki paramı hesabıma aktaramıyorum lütfen her ay bu sorunu yaşıyorum. Bu sorunu düzeltir misin lütfen acil paraya ihtiyacım var da lütfen

PTT Bank PTT Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi Sisteme Yansımıyor!

1 hafta önce

Sn. İlgili, E-devlet aracılığı ile PTT üzerinden yaptığım 15.09.2023 tarihli Motorlu Taşıtlar ek vergisini ödememe rağmen sisteme yansımamış ve halen borçlu görünüyorum. PTT ile ödeme işlemleri neden isteme yansımamaktadır. Sorunun çözümü noktasında yardımcı olabilir misiniz?

PTT Bank PTT K Urum Ödemeleri Hesaba Aktarma İptali Sorunu

1 hafta önce

PTT kurum ödemeleri hesabıma aktarma işlemini iptal edemiyorum sizden ricam iptal etmenizi istiyorum sorunumu çözerseniz sevinirim...,... Parayı direk hesaba aktarım yaparsanız sevinirim. Yani PTT kart ıma Şimdiden teşekkür ederim (s****************@hotmail.com

PTT Banka Ve Hesabıma Para Aktarma Sorunu

1 hafta önce

Sosyal yardım paramı ilk ay hesabıma aktardım ve talimat verdim. Sonraki ay hesabıma para yatmayınca aktarma işlemini tekrar denediğimde zaten ıbanınıza talimat verilmiştir diyor. Peki neden yatmıyor. Halbuki temmuz ayı hak ediş e-devlet hesabımda görünüyor.

PTT Banka Ve Hesabıma Para Aktarma Sorunu

PTT Bank E Devlet Para Transferi

1 hafta önce

E devlet üzerinden PTT hesabımda olan sosyal yardım parasını banka hesabıma aktardım. Ama ödeme hala hesabıma düşmedi. Bu EFT işlemi hafta içi olmasına rağmen neden geçmedi hesaba? Lütfen yardımcı olur musunuz? İki gün geçti hala para hesabıma yatmadı.

PTT Bank 'tan Sosyal Yardım Parası Alamadım

1 hafta önce

Sosyal yardım ödemem dün PTT 'de görünüyordu her zamanki hesabıma aktarma yaptım bugün hala yatmamış şimdi de ödenecek kayıt bulunamadı diyor. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz sosyal yardım yerinde ödemeniz hazırdır yazısı hala duruyor daha önce talimat verme işlemi gerçekleşti yazıyordu.

PTT Bank PTT Ödemeyi Hesaba Aktarmıyor

1 hafta önce

PTT den 1200 TL yardım parası yatmıştı hesabıma fakat ben onu hesaba aktar yapınca daha önce işlem için talimat verdiniz yazdı. Daha sonra giriş yapıp baktığımda hiç para gözükmüyordu ve para hesabıma gelmedi yardımcı olur musunuz. Üzerinden yaklaşık 12 veya 13 saat geçti

PTT Bank PTT Şikayetim Var

1 hafta önce

Sosyal yardım paramı PTT'den İş Bankası'na aktardım. İşlem onaylandı, ama hesabıma gelen para falan yok. PTT bankanıza sorun dedi. Bankayı aradım, PTT'den herhangi bir efete yok dendi. Sosyal hizmetleri aradım, PTT'yi ara dedi. PTT'ye gittim, iki gün bekle dedi. Böyle bir şey olur mu, yazık ya, yard...

PTT Bank PTT EFT Sorunu

1 hafta önce

Hesabına yatırılan Aile destek yardımı parası olan 1200 TL PTT Bank tarafından hesabıma aktarılmamıştır. e-Devlet üzerinden Kurum ödemeleri bölümünden hesabıma aktar işlemi yaparak Ziraat banka hesabına ödeme talimatı verdim fakat hala yatmadı. EFT sorunu yaşıyorum. Zaten mağdurum, bu hatanın düzelt...

PTT Bank Kartımla İşlem Yaparken ATM Paramı Alıkoydu

1 hafta önce

Tüm kamu bankalarının ATM'lerinin ortak ATM olmasına istinaden Ziraat Bankası kartımla 02.09.2023 tarihinde PTT ATM'sinden para yatırma işlemi sırasında ATM paramı yuttu. Ziraat kartımı geri verdi. PTT Ziraat'i arayın diyor. Ziraat bankasını arayıp şikayet kaydı oluşturdum. 6 aya kadar sonuçlanma sü...

PTT Bank Hesaba Geçmeyen Para

1 hafta önce

Yardım parası yatmıştı. Kendi hesabıma aktarım yaptım ama 2 gün oldu hâlâ hesabımda görünmüyor e devlete girdiğim zaman orada da param görünmüyor yardımcı olur musunuz? Her ay yaptığım işlem bu ay başıma bu geldi ihtiyacımız olduğu için alıyoruz zaten bu yardımı.

PTT Bank PTT Hesaba Para Aktarırken Para Gitti

1 hafta önce

PTT üzerinden yapılan kurum ödemeleri sorgulama ve hesaba aktarma, teknik aksaklık dolayı işleminiz tamamlanmadı diyor. İki gündür paramı hesabıma aktaramıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. İhtiyacım var yardım yardım

Pttemkart Sosyal Yardım Hesaba Aktarma

1 hafta önce

Sosyal yardım hesaba aktarma sorunu. Her şeyi yapıyorum, sonuna gidip kaydete basıyorum. Bu işlem için daha önce talimat verdi deyip banka hesabıma herhangi para transferi gerçekleşmedi. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Nasıl çözebiliriz bilen var mı?

PTT Bank Kurum Ödemesi

1 hafta önce

PTT kurum ödemeleri fiyaskosu. PTT kurum ödemesini banka hesabıma aktaramıyorum. Çünkü sürekli olarak bu ödeme için. Bu ödemeniz için, daha önce bir talimat verme işlemi gerçekleşmiştir, uyarısı veriyor. Fakat 11.09.2023 te talimat vermeme rağmen, bugün hesabıma param aktarılmadı.

PTT Bank PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama Ve Hesaba Aktarma

1 hafta önce

Annemin hesabından PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama Ve Hesaba Aktarma işlemi yaptım fakat para Ziraat hesabına düşmedi. PTT ATM'sine gittim orada da para yok ne oldu bu paraya. Tekrar aktarma sayfasına giriyorum bu sefer yardım görünmüyor. Lütfen bir an önce Ziraat hesabına düşmesi iç...

Ersin Şikayetini Yayından Kaldırdı
Neslihan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Rumeysa Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

PTT Bank bugüne kadar marka profili oluşturmadı.info
PTT Bank henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör