Meral sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 00:23

3 sene önce Bursa'da Prusa Dekor'dan yemek masası, TV ünitesi, sehpa ve orta sehpa satın aldım. Kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra ürünler deforme olmaya başladı. Masamda kocaman 2 yarık oluştu, orta sehpam çatladı, zamanla ürünler kullanılamayacak hale geldi. Firma ile görüştüm ve ürünlerin kusurlu olduğunu, yenileyeceklerini söylediler. Bir yıldan fazla zaman oldu. Çeşitli bahanelerle ürünleri göndermiyorlar. Aldığıma çok pişmanım. Sağlam ve kaliteli olsun diye epey para verip ahşap ürün aldım fakat ürünler şu an kullanılamayacak durumda. Firma çok ilgisiz. Sürekli bahanelerle oyalıyorlar.Bir seneden fazla süredir ürünlerin yenilenmesini bekliyorum.

30 Nisan 2024 11:56

24 Mayıs 2023 16:37
Beyoğlu Luxury Mobilya Mağazası Hasarlı, Deforme Ürün Gönderilmesi
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 16:21
Lady Wood Design (lady_wood_desing) Ürünlerde Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 17:41