Sözleşme İptali Gerçekleştirmeyen Pronet
627görüntüleme Merhaba İlter Ç., şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Sizin de onayladığınız kampanya şartlarına göre, bitiş tarihinden önce ayrılmak istediğinizde ne yazık ki uygulanan kampanyalı indirim bedelleri tarafınıza yansıtılmaktadır.
Montaj işlemleri gibi söküm işlemleri de mekanınıza, elektrik tesisatınıza ve ürünlerimize zarar gelmemesi için uzman ekiplerimizce yapılmaktadır. Bu sebeple teknik servis hizmet bedeli alınmaktadır.
Bu süreçte yaşadığınız sıkıntıyı çözümlemek, geri bildiriminizi teşekküre dönüştürerek memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede tarafınıza ulaşıp elimizden geleni yapacağız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Birimi
www.pronet.com.tr
444 1 911
Merhaba İlter Ç.,
Öncelikle bu talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinize istinaden inceleme yapılmış olup, 27.10.2020 tarihte talebiniz ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Dilerseniz imzanızın ve kaşenizin bulunduğu sözleşmenizi kayıtlı mail adresinize yönlendirebiliriz.
Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi 444 1 911 numaralı çağrı merkezimiz aracılığıyla bize iletebilirsiniz.
Tüm başvurularınız için 444 1 911 Pronet Alarm Haber Alma Merkezimiz 7/24 hizmetinizdedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Birimi
www.pronet.com.tr
Merhaba İlter Ç., çözüm sürecinde bize gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyduk :)
Güvenli ve sağlıklı günler dileriz :)
8 yıldır Pronet kullanıcısıyız. 20 Ekim 2020 gün taşınma bildiriminde bulunmamazı rağmen, söküm işlemi yeni yerimize nakil işlemi yapılmadı. Bugün 28 Ekim 2020. 8 gündür alarm hizmeti vermeyen Pronet için iptal başvurusunda bulunduk. Cayma bedeli ödenmeden iptal işleminin gerçekleşmeyeceğini söylediler. Faturalandırmaya devam edeceklerini de ifade ettiler.
8 gündür Pronet firmasından hizmet alamamaktayız. Sözleşmemizde cayma, söküm, iptal gibi maddeler yazmamaktadır.
Konusuna hakim bir avukat aracılığıyla bu firma ile uğraşmak istiyorum.